· · Komentari: 0
PLANETE

Kako se oblače horoskopski znaci: Ovna ćete prepoznati po crvenom kaputu, a kraljica stila je OVAJ znak

Kako se koji horoskopski znak oblači i kako ih prepoznati po garderobi?

1615978390_depomantil.png

Ovan

Predvodnik je u svemu. NJegova boja je crvena. Voli garderobu koja je jednostavna za održavanje. On nema vremena da lickanje, doterivanje i peglanje. NJega ćete najčešće videti u farmerkama i košulji. Voli jednostavne praktične stvari koje ističu njegovu figuru ali bez puno detalja.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

Bik

Udobnost je ono što karakteriše njegovu odeću. Voli smirene neupadljive zemljane tonove ali od kvalitetnog materijala. Žene vole da ističu struk. Obožava detalje kojima upotpunjava garderobu.

Bik voli udobnu, svedenu garderobu mirnih tonova. Detaljima upotpunjava izgled.

Ovan ili Bik? Foto: Depozit

Blizanci

Pre svega da je kvalitetno i udobno i mladalački. Videćete ih u raznim stilovima, ali ono u čemu se oni osećaju odlično je elegantno-sportska garderoba. Pošto stalno negde zuje i jure ona mora da bude udobna da ih neograničava.

Pročitajte još: Natalna karta upozorava kome treba ODBITI KUMSTVO: Astrolog Suzana Ban upozorava

Jedini znak koji je uvek doteran u kući - Rak.

Rak

Kod Raka je sve emocija pa tako i idnos prema garderobi. Ume da se veže za određeni komad garderobe. Ono u čemu se on najlepše oseća je kućna garderoba! Posvećen je domu bira da bude savršeno odeven u njemu. Možda jedan od znakova koji je najlepše obučen u kući.

Pročitajte još: Natalna karta upozorava kome treba ODBITI KUMSTVO: Astrolog Suzana Ban upozorava

Lav

Sve mora da bude savšeno, skupo i moderno. Voli modu i uvek ćete na njemu videti skupe odevne predmete i detalje. Skup sat, dobar komad nakida. Voli svaki stil da oblači u zavisnosti od situacije. Prvak je luksuza i kada uđe u prostoriju svakako je primećen.

Samo luksuzno i skupo za Lava, a sve savršeno za Devicu...

Devica

Prepoznajete je na kilometar po savšeno ispeglanoj garderobi i po mirisu omekšivača. Uvek će se pre odlučiti za "čist" miris nego za parfem. Voli sklad i ne voli mnogo da eksperimentiše. Ima oprobane kombinacije koje joj savršeno stoje i uvek će tu kombinaciju da obuče za neki događaj.

Vaga se igra sa modom, obožava modu!

Vaga

Ako neko ume da se igra sa modom, onda to Vaga zna. Stilu oblačenja poklanja dosta vremena jer ume da "upakuje" staro sa novim, elegantno sa rok stilom,jednostavno ono što niko ne bi ukompletirao Vaga to uradi savšeno. Veliki je esteta i svesna je toga.Zaljubljen je u modu.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Škorpija

Ona će izborom odeće pokazati kako se oseća tj svoja osećanja. Kod nje dominira seksi stil i ume da ga iznese na najbolji način. Nikada vulgarno, a opet izazovno uvek na granici da vam zagolica maštu.

Seksi stil ima Škorpija, a Strelac uvek spreman za promenu plana!

Strelac

Kako ga ne drži mesto u uvek je spreman za iznenadna putovanja ili promene plana tako je i garderoba prilagođena raznim situacijama. Može svečano za prijem u palatu, može sportski za jahanje konja ali nikada da ga garderoba ograničava. Pošto ima vretenaste mišiće sve što obuče mu savršeno stoji.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Definitivno Vodolija Foto: EPA

Jarac

Samo praktično i svrsishodno. Ako je kiša tu je kabanica i gumene čizme. Jednostavno ovaj znak se ne rasipa novcem za garderobu ali kada odvoji novac kupuje najskuplje ali samo ako je baš neophodno. Sve na njemu je besprekorno, uredno i svedeno i voli da ispunjava formu.

Jarac kupuje samo praktičnu garderobu, a Vodolija eksperimentiše do krajnjih granica.

Vodolija

Sve što pomisli on obuče. Pošto voli da pomera granice i ruši predrasude tako se ponaša i u modi. Sve što ne možete da zamislite on će obući. Ali nikada neće ličiti na pajaca već on to savršeno iznese i svemu daje lični pečat. On tmuran dan oboji veselom garderobom. Savršeno!

Pročitajte još: Slatki KROMPIR je dobar za srce, a odličan za NOVČANIK

Ribe

Vole unikatne stvari. NJihov stajling je uvek upotpunjen nekim unikatnim predmetom: broš, šešir ili marama. To je upečatljivo. Kraljice su da iznesu najromantičniju lepršavu haljinu. Vole da ostave utisak, ali ne kao Lav već da ostave utisak mističnosti. Što one i jesu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.