Oglas
· · Komentari: 0
GLUMCI

Kakva transformacija TURSKOG ZAVODNIKA: Sve žene su bile ZALJUBLJENE u njega, a sada?

Burak Odževit se toliko uneo u ulogu Osmana da u njemu nema ni traga od Bali Bega...

1610895478_burak.PNG
Foto: Instagram/ screenshot burakozcivit
Oglas

Sećate ga se kao Bali Bega i baš je bio zgodan! Sada je Osman, osnivač Osmanskog carstva, ali mišljenje žena je veoma podeljeno...

Pročitajte još: ELIF je porasla i nećete pogoditi KAKO IZGLEDA i čime se sada bavi (VIDEO)

Imao je tako prodoran i zavodljiv pogled. Hodao je i izgledao kao šmeker. Posle Bali bega snimio je i odličnu seriju "Kara sevde" (Crna ljubav) i žene širom sveta su bile apsolutno zaljubljene u njega. Onda je nestao.

Svi očekuju razvod, ali ništa...

Oženio se koleginicom Fahrije Evčen i njihov sin će u aprilu napuniti dve godine. Nekoliko puta su mediji izveštavali da se razvode, ali do sada su uspeli da očuvaju brak.

Burak je dosta snimao, a trenutno se emituje druga sezona serije "Osman" u kojeg glumi samog Osmana Gazija.  Planirano je pet sezona ove serije, a Burakova transformacija je fantastična.

Burak ne brije gustu crnu bradu...

Pored fizičkog izgleda, Burak se bukvalno uživeo u ulogu. Producenti kažu da je jednom prilikom ceo dan snimao scenu u blatu i odbijao je da ga zameni dubler.

Zbog uloge u seriji Burak je pustio bradu, dugačku i crnu. Ovaj glumac je, inače, zaštitno lice i nekoliko modnih brendova i na svim slikama je sa - bradom.

Pročitajte još: Slavna turska GLUMICA juče se porodila, a samo nekoliko dana pred porođaj slikala se GOLA! (FOTO)

Serija "Osman" se verovatno neće prikazivati kod nas, zbog po  malo ekstremnog načina prikazivanja Osmanskog carstva i eksplicitnih scena nasilja, ali posle ove serije teba očekivati da će Burak igrati urabanije uloge.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas