Oglas
· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

Kakve životinje idu uz horoskopske znake: Retriver je za Bika, a sfinks macu uzima OVAJ znak

Nisu svi horoskopski znaci dobri vlasnici pasa, a mačke vole posebni znaci.

1617283052_pexels.jpeg
Foto: Peksel
Oglas

Ovan

Ovnovi su energičan znak, večiti predvodnici koje na drži mesto. Ako bi po temperamentu birali kućnog ljubimca uz njih svakako ide pas. Ali ne bilo koji već neki koji je pun energije, snage i koji voli da zuji i koga ne drži mesto. Idealna rasa psa za Ovnove bi bio Bigl. Srednje veličine, mišićav, veseo energičan. Ovnu bi bio idelan pratilac kroz život.

Pročitaje još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci

Bik

On je po svojoj prirodi umeren karakter koji obožava životinje. Pošto Bikovi vole dvorište, kuću i prostranstvo idealan pas za njih bi bio zlatni Retriver. Pas koji voli ljude, decu što je Bikovima jako bitno. Psa koji se uklapa u idealnu srećnu porodicu sa kućom, okućnicom i decom.

Bikovi obožavaju pse, a idealan za njih je...

Blizanci

Pošto su prvaci u komunikaciji shodno njihovom karakteru idelan kućni ljubimac za njih je papagaj-Ara. Pravi ljubimac , ne zahteva puno obaveza, sluša i što je najbitnije ume da priča. Kako Blizanci stalno nešto trtljaju ovaj papagaj bi svakako uživao sa njima. Oni pričaju on sluša, vremenom progovara ma idealna kombinacija.

Ako neko ima papagaja - to je Blizanac.

Foto: Piksabej

Rak

Posvećeni kući, domu, porodici. U ovaj savršeni dom se uklapa mala krznena životinja. Koja mora biti lepa kao što je činčila, hrčak. Mali su ne zahtevaju vreme u smislu šetnje , priče. Već su male umiljate krznene životinje koje su jednostavno tu prisutne a Rak ima vremena za svoj dom.

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

Lav

Kralj životinja tj velika mačka. Kod Lavova sve mora biti veliko, luksuzno, skupo, upečatljivo. Izbor bi svakako pao na mačku ali ne bilo koju! To mora biti maca sa prelepim krznom kao što je Sibirska šumska mačka. Velika, skupa i nezavisna.

Lav najviše uživa uz sibirsku mačku!

Devica

Precizna, čista, uredna. Kako su mace jedne od najćistijih životinja izbor pada na nju. Ali pošto se mačke linjaju a to Devicama smeta onda bi izbor pao na Sfinks mace koje su neobične i nemaju dlaku. Idealan kućni ljubimac za Devicu.

Foto: Piksabej

Vaga

Najveći esteta i diplomata zodijaka. NJihov izbor bi bio maca ali Ruska plava mačka. Graciozna i jako lepa. Može da dođe u obzir i pas a rasa bi bila Nemačka doga. Veliki , graciozni lep pas. Svakako bi bili primećeni.

Ruska plava mačka je za Vage, a Škorpije iguana

Škorpija

Bi birala mističnu životinju kakva je i ona sama. To može da bude neka egzotična životinja poput zmije a dolazi u obzir i iguana. To mora da bude životnja kaoj na neki svoj način ostavlja bez daha!

Pročitajte još: Ribari redovno viđaju LETELICE kako izranjaju iz okeana, a za sve su krivi džinovi?

Strelac

Veliki avanturista koga ne drži mesto. Vole da se upuštaju u spontana putovanja tako da je najbolji izbor životinja koja ne zahteva konstantnu pažnju i brigu kao što su ribice ili kornjače. Ako žele ozbiljnog prijatelja a to negde i oslikava Strelaca ona izbor može da bude pas. Rasa, vrsta, izgled nije bitna.

Jarac voli sijamke, a Vodolija šeta mešanca

Jarac

Po prirodi su odgovorni, nezavisni i karijeristi. Dosta vremena provode na poslu tako da pas nije izbor za njih. Mačka je idelana i to tajlandska mačka koju još zovu "mesečev dijamant".

Vodolija

Večiti predvodnik u rušenju tabua. Uvek neobični po svom izgledu ili po karakteru. Ne vole da robuju pravilima i za njih bi idealan kućni ljubimac bio pas koji je mešanac i koga su spasili sa ulice.

Pročitajte još: Da li ste čuli za princezu Kutulun? Bila je jača od svih muškaraca, NOSILA IH OCU, a njena smrt je MISTERIJA

Ribe

Nežne osobe kojima je potrebna ljubav i pažnja. Izbor može da bude bilo koja krznena životinja koja je mekana i i nežna. Mačke su isto pravi izbor. Kako Ribama komanduju emocije i empatične su one bi mogle da usvoje običnu macu sa ulice.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas