· · Komentari: 0
LJUBAV

"Kakvi hitovi, kakvi bakrači": NJih je pokojni Džej NAJVIŠE VOLEO

Ovako je Džej govorio o svojoj deci i unucima.

1607424537_Dzej.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / IĐVideos.TV

Vest koja je potresla celu našu naciju, da nas je napustio Džej Ramadanovski, još uvek se teško prihvata. Pored brojnih detalja iz Džejevog života koje možda niste znali, donosimo vam i ovaj.

Pored toga što je bio vrhunski pevač, Džej je bio i muž i otac, ali i deda. Ćerka Ana podarila mu je unuka Adriana.

U jednom intervjuu Džej je izjavio da bi želeo da unuk Adrian bude bolji od njega, da završi fakultet, da mu se odmalena usadi u glavu da je škola važna.

Pročitajte još: "Upalite za mnom sveće, kao da me nema": Bakljada na ulicama Dorćola u čast Džeja! (FOTO)

Kakvi hitovi, kakvi bakrači, najlepše je biti deda. Volim svoju decu i unuka najviše na svetu!

Kako je govorio, njemu nije imao ko to da kaže, a i sam je bio svojeglav, radio je šta mu se prohte, ali unuku je želeo drugačiji život. Da ga ne vaspitava ulica, već roditelji.

Pročitajte još: "Izvini, Džeki... Voleli smo te više nego što smo bili svesni": Pevač objavio potresno pismo za Džeja (FOTO)

Takođe, isticao je da bi voleo da unuk bude mangup na dedu i da treba da pokupi i te ulične škole, ali obrazovanje je na prvom mestu.

"Danas ništa ne možeš bez fakulteta", izjavio je jednom prilikom Džej koji je unuka učio da čita i piše.

Nije skrivao ni zabrinutost kada je dečak imao manje zdravstvene probleme.

Pročitajte još: "BIO JE DUŠA OD ČOVEKA": Radnica pekare u kojoj je Džej redovno kupovao, otkrila ono o čemu pevač NIKADA NIJE GOVORIO

Jednom prilikom kada je unuk Adrijan pokupio neku infekciju u vrtiću, koja se pogoršala dok su mali Adrijan i Džejeve ćerka Ana bili u Turskoj, Džej nije mogao uopšte da se opusti i uživa, dok mu nisu javili da je on bolje.

- Srce mi se kida kada je bolestan - rekao je Džej.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.