· · Komentari: 0
STIL PRINCEZE

Kao Dajana: Kejt Midlton zablistala na crvenom tepihu u midi haljini iz 70-ih godina (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža raspametila stajlingom

1607874793_kejt.jpg
Foto: YouTube printscreen /The Royal Family Channel

Kejt Midlton, zajedno sa princem Vilijamom i decom, pojavila se na premijeri predstave Paladijumu na Vest Endu.

Pročitajte još: Slavna diva ima 75, a izgleda sjajno: Tvrdi da sve duguje sastojku koji svi imamo u kuhinji!

Princeza se pojavila u tamnoplavoj haljini sa belim printom, inspirisana stilom 70-ih, imala je dugačke rukave i duge manžete. 

Zarezana je u struku, a njenu sitnu konstituciju naglašavali su veliki volani na ramenima. Obula je već poznate Pradine štikle. Haljina sa printom koju je nosila je kreacija Alesandre Rič, a njena cena je oko 1.500 funti. Ova odevna kombinacije je inspirisana stilom 70-ih i 80-ih godina, zbog čega su mnogi konstatovali da veoma podseća na stil princeze Dajane.

Lejdi Di, često je nosila haljine sa volanima i printom, kao što je u to vreme bilo moderno. Slične haljine koje je nosila Dijana, uključuju haljinu od plavog somota sa belim čipkastim obrubom oko vrata. Haljinu je nosila 1981. godine, takođe na premijeri.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.