· · Komentari: 0

KAO NA FILMU: Žena ušetala u poznatu zlataru i izvela NEVEROVATNU prevaru vrednu MILIONE DOLARA!

Žena koju su angažovali ruski investitori, u otmenoj londonskoj zlatari ukrala je dijamante, a ostavila baštenske kamenčiće.

1630482732_zlatara.JPG

Dijamanti su najbolji ženski prijatelj. Međutim, ovo prijateljstvo je vlasnike izložbenog salona zlatare "Boodles" u centru Londona, skupo koštalo. 

Lulu Lakatos predstavljala se kao gemolog koji je ispitivao kamenje, pa su je angažovali za rad u prestižnoj zlatari. Zahvaljujući svojoj spretnosti, žena je dragoceno kamenje zamenila sitnim kamenčićima iz bašte.

Gospođa Lakatos uradila je procenu sedam dijmanata u zlatari pre nego što ih je stavila u torbu. Ali kada je torba otvorena, unutra je bilo sedam malih kamenčića, na suđenju je istakao krunski svedok.

„Optužena je ukrala dijamante, a zaveru je vešto isplanirala. Predstavljajući se kao gemolog, dijamante je pokazala bogatim ruskim investitorima koji su želeli da ih kupe od zlatare 'Boodles' u centralnom Londonu", istakao je tužilac Filip Stot.

Među sedam dijamanata visoke vrednosti nalazio se 20-karatni dijamant u obliku srca čija je vrednost veća od tri miliona dolara i tro-karatni ružičasti dijamant u obliku kruške, vredan 1,50 miliona dolara. Lakatos je živela u Francuskoj i pobegla je iz Londona posle krađe, a viđena je sa još dve žene. Suđenje je u toku.

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.