Oglas
· · Komentari: 0
da se naježiš

Kao tinejdžerka napisala je pismo budućem mužu: Kada ga je na dan svadbe otvorila, nije mogla da veruje šta je pronašla! (FOTO/VIDEO)

Žena je postala hit na društvenim mrežama nakon što je podelila jednu stvar u vezi sa njom koja „zvuči lažno“, ali je 100 posto stvarna, a sve je u vezi s pismom koje je napisala kada je bila mlađa.

1623656274_muz.png
Oglas

Na TikToku trenutno kruži izazov u kom se pozivaju svi da podele koja priča iz njihovog života zvuči kao laž, ali je u stvari istinita. Pročitajte neverovatnu priču jedne korisnice TikToka, koja je dokaz da ništa u životu nije slučajno.

Kada su zajedno pročitali pismo na dan venčanja, nisu mogli da veruju šta su u njemu našli.

Pismo iz mladosti

Na dan venčanja, otkrila je sablasnu, ali neverovatnu vezu između svog novog muža i pisma koje je napisala kao tinejdžerka.

U videu na TikTok-u nevesta, poznata samo kao gospođa Jounks, objasnila je svoju neverovatnu priču, odgovarajući na pitanje: „Šta u vašoj vezi zvuči lažno, a stvarno je?“

Pročitajte još: Udavala deset puta i ne želi da stane: (VIDEO)

@mrs_younks

##stitch with @malblum True story ##fyp ##loveletters ##married ##couples

♬ original sound - Mrs. Younks

Kaže kako su kad su bile mlađe neke njene prijateljice odlučile da napišu pisma za svoje buduće muževe i mislila je da to zvuči kao dobra ideja.

Tako je napisala par, a zatim zaboravila na njih, sve dok nije došlo vreme za venčanje kada ih je pronašla i poklonila svom partneru na njihov poseban dan.

Jedan od pratilaca je na ovu neverovatnu priču dodao: "Nisam vernik, ali ovo je čudno".

Ali kada su pročitali ono što je napisala kao tinejdžerka, pre nego što su im se putevi ukrstili, ostali su zapanjeni čudnom slučajnošću.

Foto: Printskrin/TikTok/Mrs_Jounks

Rekla je: "Dakle, kada sam imala oko 15 ili 16 godina, neke devojke u mojoj crkvi pisale su ljubavna pisma svojim budućim muževima, a ja sam govorila: 'Oh, to je tako dobra ideja, i ja ću to uraditi'.

„Tako sam počela da pišem ljubavna pisma svom budućem suprugu, ali napisala sam samo dva, a zatim sam zaboravila na to. Zalepila sam ih u svesku i više ih nikada nisam pogledala.

Pročitajte još: Partizani streljali brata MEŠE SELIMOVIĆA zbog "krađe": A da su znali zašto je to uradio, umrli bi od stida! (FOTO)

Foto: Printskrin/TikTok/Mrs_Jounks

Dan venčanja

„Ali kada smo se suprug i ja venčali 2017. godine, setila sam ih se i predala ih mužu kao poklon, a na jednom od pisama napisala sam opskurni biblijski stih koji sam pronašla u svojoj Bibliji, u pitanju je bio deo Naum 1:7.

„Shvatili smo da Naum 1: 7 moj muž ima istetovirano na ruci i to je uradio iste godine kada sam ja napisala ta pisma.

"Mrtva sam ozbiljna."

Foto: Printskrin/TikTok/Mrs_Jounks

Hit na Internetu

Video je od pogledan preko dva miliona puta i prikupio je više od 553.000 lajkova, sa nekoliko hiljada komentara, a jedan od njih je i : „Nisam religiozan, ali to je čudno“.

@mrs_younks

Reply to @ellalmarr what did I put in the letter? I rambled 😂 ##fyp ##loveletters ##relationship ##couples

♬ original sound - Mrs. Younks

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas