· · Komentari: 0
BOŽINA DEKORACIJA

Kao u bajci: Ovako je Melanija Tramp okitila Belu kuću (FOTO/VIDEO)

Bela kuća izgleda kao u bajci

1606836350_melanija.jpg
Foto: YouTube printscreen / Inside Edition

Melanija Tramp, još jednom je pokazala svoj talenat. Pored fenomenalnog modnog stila, ovoga puta, još uvek zvanična prva dama Amerike, otvorila je vrata Bele kuće koju je pretvorila u bajku novogodišnjim ukrasima.

Pročitajte još: Šeron Stoun i u sedmoj deceniji pleni svojim seksipilom (FOTO)

Ukrašene su sve dvorane, od Istočne sobe do Crvene , a u ukrašavanju je učestvovalo 125 volontera. Ukrasi su ručno izrađeni, naglašeno je iz Bele kuće.  Postavljeno je 106 venaca, 62 jelke, više od 3200 lampica, 17.000 lukova i više od 150 vrsta cveća.

- Ovogodišnja tema je "Lepa Amerika" odaje počast veličanstvu naše velike nacije. Od obale do obale naša je zemlja blagoslovena prirodnim čudima.

 

- Bezvremensko blago predstavljeno u ovogodišnjim božićnim ukrasima podseća nas na pravi američki duh. Zajedno slavimo ovu zemlju koju svi s ponosom zovemo domom - stoji u opisu videa koje je Melanija postavila na svoj Tviter profi.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.