· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

Karleuša iskrena o Hurricane i Eurosongu: "Naše devojke su bile TOP i ja ih obožavam, ali..."

Jelena Karleuša poznata je po direktnosti i iskrenosti iznela je mišljenje o našim predstavnicama, sastavu Hurricane i celokupnoj organizaciji.

1621780006_38d605262630e1e8a40a867a50f5e46a5413afd4.jpg
Foto: ATA images

Sinoć je u Roterdamu održano finale Evrovizije 65. po redu. Italijanski predsvnik, rok bend Maneskin, na čelu sa Damianom Davidom odneli su pobedu.

- Devojke iz grupe Hurricane su dale sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i ja im od sveg srca čestitam. Bravo devojke! - odmah je čestitala pevačica i dodala mišljenje o tome šta traži Evropa.

Pročitajte još: Marija Šerifović sletela u Srbiju i iskreno progovorila o Evroviziji: Ovo je bio njen favorit, a evo šta misli o italijanskom predstavniku

- Nažalost, kao što sam i predvidela, pravila igre na evropskoj sceni su ipak malo drugačija i to mora da nam bude jasno. Traži se koncept, traži se poruka, traži se pop art, hrabrost, nova vrsta cool-a, traži se ono što Balkan ne oseća i ne razume. Ono što mi volimo na ovim prostorima, za šta mi mislimo da "kida, grmi i gori", nažalost nije ono što "pali" ostatak sveta.

Osvrnula se i na nekadašnju pobednicu Mariju Šerifović:

- Opet ću dati primer Marije Šerifović koja je pobedila. Imala je koncept, poruku, hrabrost i bila je dovoljno čudna da bude ART. O talentu i dobroj pesmi da ne govorim. Zato je pobedila, tad u tom momentu je bila novi, drugačiji vajb. Mariji je to bilo prirodno. Marija je bila ličnost. A pobedu uvek odnosi posebna ličnost. Ponoviću, naše devojke su bile TOP i ja ih obožavam, ali po našim lokalnim standardima. Ako smo već išli na tri ribe koje igraju, onakvi kostimi su istog momenta morali da se spale. Koreografija i scenski efekti? Molim vas... - napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.

Pročitajte još: "Same smo sebe iznenadile, mi smo pobedile": Hurricane stigle u Beograd, prvi utisci su neverovatni (VIDEO)

Foto: Instagram/ printscreen/ Jelena Karleuša

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.