Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Karleuša pozirala pored rođendanske torte u SEKSI IZDANJU, a onda je usledio komentar Dragane Mirković koji nije očekivala (FOTO)

Slavna pevačica proslavila je juče 43. rođendan

1629319644_jk_17082019_0096.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

I dok je prošle godine imala gala slavlje povodom rođendana u svojoj vili na Dedinju, slavna srpska pevačica Jelena Karleuša proslavila je sinoć svoj 43. rođendan u krugu svoje porodice, supruga Duška Tošića i dece, Atine i Nike Tošić.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Ipak, iako proslava još uvek nije održana, Jelena Karleuša je imala fotošuting u svojoj vili i još jednom postavila standarde kako u modnoj, tako i u muzičkoj industriji kada je reč o stilu i originalnosti koja je neophodna za uspeh. Tako je sinoć pevačica Jene Karleuša objavila nove fotografije na društvenoj mreži instagram gde je u prvom planu njena neobična torta, ali i njena gola noga, da bi ubrzo potom stigle i prve reakcije od Mire Škorić, ali i Dragane Mirković...

Pročitajte još: Ponovo MODERNA: Muška bela košulja, ali se nosi na NOV način (FOTO)

- Divaaaa - navela je Draga Mirković ispod fotografije, a potom je usledio i odgovor Jelne Karleuše, emotikoni koji pokazuju molitvu  ili zahvalonost i crvena srca u znak ljubavi prema ovoj pevačici koja joj je bila velika podrška na početku karijere.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas