· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

KARLEUŠA zapečatila odnos sa Duškom i jednom fotografijom PONOVO NAJAVILA BURU (FOTO)

Posle dužeg vremena, Jelena Karleuša stavila tačku na spekulacije.

1613481070_JK.png
Foto: Pixabay

Popularna muzička zvezda Jelena Karleuša stavila je tačku na spekulacije povodom njenog braka sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem.

Pročitajte još: Šanel kaže: Ovo će obeležiti proleće/leto 2021. godine, spremite se! (FOTO/VIDEO)

Naime, posle nekoliko godina Jelena Karleuša je ponovo objavila fotografiju sa svojim suprugom, Duškom Tošićem iz Istanbula, gde on trenutno igra fudbal za jedan tamošnji fudbalski klub. 

Pročitajte još: TVID ponovo u modi: Elegantan i sofisticiran

- Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. NIKOGA. NIKADA. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost TRPI najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. ZBOG MENE. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE DUŠKO NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje.... jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni - napisala je na mrežama Jelena Karleuša na Instagramu.

Pročitajte još: Dženifer Lopez promenila izgled: Popularna zvezda napravila veliku promenu?

Da podsetimo, mediji već duže vreme spekulišu o navodnom krahu braka između ove muzičke zvezde i fudbalera, kao i međusobnim prevarama. Po svemu sudeći, njihov odnos i dalje je ispunjen međusobnim poštovanjem, ljubavlju i srećom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.