Oglas
· · Komentari: 0
GODIŠNJICA

Kejt i Vilijam slave godišnjicu: Zaljubio se kada je video na modnoj pisti, a onda joj je dao prsten Ledi Dajane (FOTO)

Novembra 2010. godine princ Vilijam je "postavio pitanje" i pružio Dajanin verenički prsten, a ona je pristala.

1619681328_Depositphotos_157627316_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kejt Midlton i princ Vilijam su objavili romantične slike kojima žele da podsete i obeleže deceniju braka. Par se venčao 29. aprila i to je bio svetski događaj koji su prenosile sve televizije sveta.

Pročitajte još: Kraljevska porodica sprema finansijski ŠOK: Megan i Hari otišli zbog privatnosti, a stalno daju izjave!

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, čija je ljubavna priča osvojila srca Britanaca, ovih dana su se slikali poput golupčića, a osim zadovoljnih osmeha u oči "pada" verenički prsten.

Paparaci su ih prvi put uslikali 2004.

NJih dvoje su se upoznali na fakultetu Sent Endrjus 2001. godine, ali su počeli da se viđaju 2003. godine. Vilijam se zaljubio u nju kada je video kako šeta na visokim štiklama tokom dobrotvorne modne revije.  Dugo su krili vezu, a kada je doznala javnost, i naročito mediji, njihov odnos je, na kratko, prekinut. A, onda su se pomirili...

Dve milijarde
Ceremoniju u Vestministerskoj opatiji, 29. aprila 2011. godine, gledalo je dve milijarde ljudi.
Zaljubio se u Kejt kada je video na štiklama, na humantarnoj modnoj reviji

Prvi put su se javno pojavili zajedno na travi Kensingtonske palate pre 11 godina, a fotografi su škljocali, njima je kosa lepšala i nije uspela da sakrije osmehe. Veridbu su najavili 2010. godine u Sent Džejms palati. Vilijam je klekao i dao verenički prsten sa ogromnim safirom ledi Dajane.

Oboje nose plavo, a glavna zvezda je prsten!

Na njihovom zvaničnom profilu objavljena je serija zajedničkih fotografija na kojima se vidi razvoj njihove veze. Na glavnoj slici Kejt nosi plavu haljinu sa diskretnim cvetićima, Vilijam plavi džemper sa košuljom, tako da je par savršeno ukombinovan! NJih dvoje blistaju! Sliku je za samo nekoliko sati lajkovavo više od 1,3 miliona pratilaca!

Pročitajte još: Bila je seks-simbol 80-ih godina! Na vrhuncu karijere se povukla i nestala: Da li znate o kome je reč? (FOTO)

Od prve zajedničke slike do danas, Kejt i Vilijam su dobili troje prelepe dece. Par je izuzetno popularan i glavna turistička atrakcija.

Prva fotografija koju su uspeli da slikaju paparaci bila je tokom skijanja u Švajcarskoj 2004. godine kada su slavili početak apsolventskih dana i kraj fakulteta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas