· · Komentari: 0
SAVETI

Kineskinje imaju nekoliko tajni za lepotu lica: Pasta od bilja za svetao ten, belanca za smanjivanje bora, a evo kako da koristite PIRINČANU VODU!

Svi smo svedoci toga da Kineskinjama retko koje žene mogu da pariraju kada je reč o lepoti i nezi lica.

1618764846_Depositphotos_10503219_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

1. Zeleni čaj

Kinezi piju mnogo zelenog čaja koji utiče na gubitak težine. Takođe zeleni čaj predstavlja antioksidant koji sadrži svojstva protiv starenja kože, jača imunološki sistem, utiče na dugovečnost i zdravlje. Čaj prelijte vrelom vodom i pustite da odstoji 2-3 minuta. Možete dodati med, ili šta volite, po želji.

Pročitajte još: Srpsko jermenski brakovi su najuspešniji iz dva dobra razloga

2. Svetao ten

Kineskinje su poznate po besprekornoj i luminiscentnoj koži. One za takav izgled koriste pastu od bilje. Koriste pastu od limunove mente, koju mažu na kožu kako bi trenutno razvedrili ten.

3. Prirodni toneri

Kineskinje koriste pirinčanu vodu za toniranje kože i poboljšavanje tena. Samo potopite pirinač u posudu sa vodom i dobro ga promešajte dok voda ne postane mlečno bela, čuvajte ovu vodu u frižideru i koristite kao toner. Jeftino, a divan tonen. Voda se može čuvati oko 3-4 dana, a zatim je treba zameniti.

Pročitajte još: Problem masne kose mogao bi da reši jednostavan proizvod koji imamo u kući

4. Smanjivanje bora

Kineskinje imaju meku, lepu i glatku kožu. One se služe maskama od belanaca kako bi koža bila sjajna i zategnuta. Belanci su opori što dovodi do čvrste kože. Nanesite belanca i ostavite da se osuše, a posle 20 minuta isperite hladnom vodom.

5. Rešite se podbulog lica

Žene iz Kine čvrsto veruju u efekat dobrih masaža kako bi pospešile cirkulaciju krvi. Masaže lica su prilično popularne u kineskoj kulturi da bi se smanjila natečenost i pospešila regeneracija ćelija.

Pročitajte još: Koristi se vekovima unazad: Da li ste probali ULJE ŠIPKA za lečenje akni?

Nekoliko stvari morate zapamtiti pre nego što se upustite u režim lepote zasnovan na ovim savetima Napravite flaster pre nanošenja bilo kojih sastojaka na lice. Masaže i tretmani za lice su dobri ako se periodično rade. Uključite soju i pečurke u svoju ishranu. Dobra dijeta je temelj zdrave i blistave kože. 65 do 75 procenata vašeg tela je vaša hrana. Možete probati sokove za detoksikaciju i dobiti sjajnu kožu Sada znate tajne, učinite ih delom svog novog režima lepote. Dobro zdravlje odražava se kao lepota. Žene u Kini su ovo iskoristile, piše "Style Craze".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.