Oglas
· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

Ključ za gubitak kilograma je - DOBRO KOMBINOVANJE HRANE! Isprobajte ovih pet kombinacija

Ove kombinacije doprineće bržem gubitku neželjenih kilograma

1612825273_buter.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Zdrava ishrana i svakodnevni fizički trening mogu pomoći da imate savršenu figuru i brzo izgubitke višak kilograma. Ipak, neke namirnice ubrzaće ovaj proces i vašu liniju dovešće do savršenstva u kratkom vrmenskom periodu.

Pročitajte još: Fitnes trener ističe šta nakon treninga nikako ne treba da izbegavamo: Znatno povećava efekat

Ove kombinacije su napravljene od vrlo zdrave hrane koja vas ispunjava i pomaže vam u sagorevanju masti.

Određene kombinacije hrane mogu ubrzati vaše napore za brzo mršavljenje. Udruživanjem, dve namirnice zapravo mogu dovesti do gubitka kilograma, ali i da se savršeno uklapaju u dijete i obrasce pravilne ishrane. Ove kombinacije su napravljene od vrlo zdrave hrane koja vas ispunjava i pomaže vam u sagorevanju masti.

Med i limun

Kombinovani, med i limun su odličan alat za mršavljenje jer zajedno snažno podstiču metabolizam. Imaju mali broj kalorija i pomažu u uklanjanju toksina, a nakupljanje toksina može sprečiti gubitak kilograma.

Pročitajte još: VEŽBE ZA GORNJI DEO TELA: Pratite detaljna objašnjenja trenera Marije i biće vam lako (VIDEO)

Prisustvo minerala, vitamina i drugih hranljivih sastojaka čini nas sitima u dobrom vremenskom periodu. Idealno bi bilo da ovu smešu pijete na prazan stomak. Takođe, u ovu smesu možete dodati cimet u prahu.

Ovsena kaša i kikiriki puter

Zob je super hrana koju biste u svakom slučaju trebalo da uključite u ishranu. Oni su jedan od najboljih izvora važnih vitamina, minerala, vlakana i antioksidanasa. Rastvorljiva vlakna zvana beta-glukan pomažu u gubitku kilograma promovišući zdrave crevne bakterije i povećavaju osećaj sitosti.

Kikiriki puter, sa druge strane je prepun biljnih proteina. Pored toga, sadrži i malo ugljenih hidrata i dobar izvor zdravih masti. Ovi faktori su povezani sa gubitkom kilograma. Dakle, uzmite ovsene pahuljice i kikiriki puter za doručak.

Šargarepa i tahini začin

Šargarepa je jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Nisko se kotira na skali glikemijskog indeksa i jedan su od najboljih izvora vitamina A, vitamina B, vitamina K i kalijuma. Šargarepa povećava sitost i smanjuje ukupan unos kalorija.

Pročitajte još: Zašto PRAZILUK treba da uvrstimo u ishranu? Bio je cenjen još kod STARIH EGIPĆANA


Foto: Pixabay

Tahini začin, zvani sezamov puter takođe je jedna od izuzetno hranljivih namirnica. Vlakna u tahiniju smanjuju unos kalorija, što pospešuje gubitak kilograma. Takođe, antiinflamatorna svojstva doprinose zdravim crevima, a indirektno pomažu u gubitku kilograma.

Spanać i banana

Pročitajte još: Sprečava rak, topi kilograme i POBOLJŠAVA SEKS! Da li ima još razloga da odmah ne uzmete SOK OD NARA

Smuti napici od spanaća i banane su super zdravi, ali ujedno podstiču i gubitak kilograma. Banane ne sadrže masnoće i imaju malo kalorija. Vlakna sprečavaju oslobađanje hormona gladi, dok je sa druge strane, spanać prepun proteina i pomaže u rastu i razvoju mišića.

Piletina i kajenski biber

Proteini su vrlo efikasni u smanjenju kilograma, a piletina sadrži obilje proteina. Prema studijama, gubitak kilograma možemo kontrolisati unosom pilćih prsa, koje sadrže mali broj kalorija. Kajenska ljuta papričica odnosno biber, s druge strane, ima jedinjenje zvano kapsaicin, a pomaže u kontroli apetita i povećava brzinu sagorevanja kalorija u telu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas