· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Kraljevska kuća OBRISALA ime Megan iz krštenice Arčija? Ili su godinama PLANIRALI beg?

Arči je rođen 6. maja 2019. godine, a ime majke Rejčel Megan je promenjeno u vojvotkinja od Saksesa već 5. juna!

1612251024_meganmarcle.PNG
Foto: Instagram/ screenshot marklemeganoffical

Ko stoji iza "afere krštenica"?

Svetski mediji su prvo objavili da je Megan promenila svoje ime u sinovljenoj krštenici, ali su ubrzo iz njenog kabineta to demantovali: "Niti je vojvotkinja, niti vojvoda, promenili ime u Arčijevoj krštenici. Takav nalog mogla je da diktira isključivo Bekingemska palata".

Pročitajte još: RAZOTKRIVENA: Kraljica Elizabeta ima DVA razrađena SIGNALA za UZBUNU koje znaju samo saradnici

Javnost je iskreno bila šokirana što je Megan svoje pravo ime zamenila "vojvotkinjom od Saseksa", pogotovo što Kejt Midlton to nije uradila u krštenicama svoje troje dece. Svi su bili zainteresovani - šta je bio motiv ovakve odluke Megan Markl? I, naravno, da li je to uradila uz saglasnost supruga Herija?

Takav nalog mogla je da da samo kraljevska kuća

Klupko se polako odmotava. Britanski "San" je razgovarao sa insajderom iz Bekingemske palate koji im je objasnio da je tačno da je to urađeno po nalogu Bekingemske palate, ali da su tada članovi bili i dali nalog upravo vojvoda i vojvotkinja!

Godinama su planirali beg!

Naime, to su uradili da bi se osigurao kontinuitet titule malog Arčija. To samo znači da su mesecima, a možda i godinama, planirali odlazak iz Londona i napuštanje kraljevskih dužnosti. Većina ovih dužnosti je bila humanitarnog karaktera.

Pročitajte još: Stil Viktorije Bekam: Udobnost i elegancija u jednom, kombinacija vredna svake pažnje (FOTO)

Bračni par Megan i Hari sada živi u Kaliforniji sa malim Arčijem. Kod njih se doselila i majka Megan Markl, a par se bavi komercijalnim poslovima, snimanjem reklama i sličnim biznisom koji ne bi bio moguć da su ostali članovi kraljevske porodice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.