Oglas
· · Komentari: 1
SANDALE

Da ne bude da nismo upozorili! Ko kupi sandale "vidiš ne vidiš" plakaće celog leta!

Moderne su i sigurno ste pitali "da li da ih kupim"? Ne, nipošto!

1594113804_RubyRed1.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Ruby Red
Oglas

Providne salonke, sandale i papuče nisu moderne prvi put ovog leta. Naprotiv, bile su popularne i sedamdesetih godina prošlog veka.

Pročtiajte još: Svetske zvezde već su nabavile ovaj komad garderobe, a morate ga imati i vi jer DOSTUPAN JE SVIMA

Foto: Youtube/ screenshot Ruby Red

Plastične sandale na nogama manekenki izgledaju veoma seksi, jer su providne i otkrivaju skriveni deo stopala, kao i savršeno urađen pedikir. Da li tako izgledaju i na ulici?

Plastika izgleda savršeno na nogama manekenki...

Prašina se, jednostavno, lepi za plastiku, a kroz providne papuče ili sandale se svidi svaka mrlja, fleka, neravnina, žila i crvenilo. Dakle, noge moraju uvek da budu besprekorno čiste, prsti nalakirani i bez ikakvih mana.

Moderne i neudobne
Veliki problem su žuljevi!

Drugi problem su žuljevi. Plastika zalepljena za stopalo na velikim vrućinama ostavlja žuljeve.

- Dobra strana ovih papuča je što se zalepe za ris stopala i petom se ne udara o sandalu, ali kada su velike brućine plastika se brzo ugreje, pa su crvenilo i žuljevi neminovni, a to se sve odmah vidi - kaže Dragana Radišić, koja je pre četiri decenije iz Italije donela prve plastične papuče.

Pročitajte još: BERMUDE mogu biti elegantne, ako ih nosite na PRAVI NAČIN

Savet dama koje su sedamdesetih godina nosile providne plastične sandale glasi:

- Kupujte samo one papuče čija je ivica obrubljena materijalom, jer se plastika useče u stopalo i brzo pravi rane - ističe Dragana.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas