· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Ko o čemu, Marijana Mićić o CRNIM HALJINAMA! Evo u kojim varijantama ih nosi ova glumica (FOTO)

Popularna Gorica iz serije Tate odlično zna da ponese i iskombinuje raznovrsne modne komade

1605364897_marijana-micic.png
Foto: InstagramScreenshot/micicmarijana

Glumica Marijana Mićić svojom harizmom i širokim osmehom osvojila nas je već prvim pojavljivanjem na malim ekranima. U duhu svog uvek dobrog raspoloženja, popularna Gorica iz serije Tate zna da ukombinuje komade iz različitih stilova i da to na njoj izgleda savršeno. Ipak, jedan komad kod nje uvek je dobitna kombinacija - crna haljina.

Pročitajte još: Prvo što ujutru pijete je KAFA? Evo šta se događa u telu sledećih šest sati

Sportska varijanta, elegantna duga haljina na visoku salonku, ili provokativna uska haljina za proslave i koktele. Marijana Mićić voli sve njih!

Crna haljina idealna je za ležerne varijante, a Marijana je uz patike i neobavezno zavezanu kosu u rep ponela jednu sprtsku haljinu midi dužine.

Pročitajte još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje

I letnje dane Marijana je provela u crnih haljinama širokog kroja, potpuno uklapajući se u aktuelne trendove. Naime, široke haljine sa velikom ramflom na ivicama haljine bile su apsolutni hit leta za nama.

Pročitajte još: Evo kako ćete postići da vam NOGE izgledaju DUŽE i MRŠAVIJE (VIDEO)

I u seriji Tate ponela je malu crnu haljinu. U ovom slučaju, nespretno je uklopila haljinu i čizme koje su potpuno izašle iz mode, ali verujemo da je taj izbor zahtevala uloga. U tom slučaju, sve pohvale za profesionalost.

Pročitajte još: Koje su KRVNE GRUPE najbolja kombinacija za vezu

I evo je još jedna potvrda da je crna njena omiljena boja, posebno kada je nosi u obliku haljina. Mićićeva je tokom leta zablista i u lanenoj crnoj haljini na kopčanje sa krupnim braon dugmićima. Uz to odlično je uklopila velike naočare za sunce sa crvenim ramom i crvenom tašnicom.

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

I kada je reč za duge, elegantne haljine, ova glumica širokog osmeha bira crnu boju. Iako u kućnoj varijanti, Marijana je u ovom komadu pokazala savršenu figuru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.