· · Komentari: 0
POLJUBAC

Ko se VOLI taj se LJUBI, a ko se redovno LJUBI - u životu mu se desi OVO!

Postoji "francuski poljubac", prijateljski, ovlaš, ali i poljubac za dobro jutro.

1602245546_pexelspoljubav.jpeg
Foto: Peksel

Studija koju su sproveli nemački lekari i psiholozi, otkrila je da muškarci koji se svakog jutra ljube sa partnerkama ređe idu na bolovanje.

Pročitajte još: Da li je ON PRAVI? Odgovorite na OVIH 10 pitanja i ODMAH ćete znati

I to nije sve! Muškarci koji ujutru prvo dožive nežnost pa ustanu ređe imaju saobraćajne nesreće, zarađuju više novca i žive oko pet godina duže od onih koji to ne rade.

Zarađuju više i žive duže...

Pogrešno je razmišljati o tome da oni koji se ljube imaju jači imunitet i otporniji su zahvaljujući razmeni bacila, jer je u pitanju jednostavno objašnjenje.

Pročitajte još: Ove PROBLEME U BRAKU treba primetiti na vreme

Objašnjenje tima stručnjaka je da oni koji ljube partnera ujutru započinju dan pozitivnim stavom!.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.