· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

KOCKASTE papuče i sandale?! Odaberite svoje na vreme za tople dane kako ne biste bili STAROMODNI (FOTO)

Vraćaju se devedesete, na velika vrata.

1616835815_papuce.png
Foto: InstagramScreenShot/bellacodefashion

Nosile su se nekada tokom devedesetih i početkom dvadesetog veka, a sada su se vratila navelika vrata nakon što su najluksuzniji svetski brendovi ponovo vratili popularni "patkasti" đon na modnu scenu.

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

Prvo se popularni brenda Fendi još tokom prošle sezone predstavio sa kockastim oblikom papuča i sandala, a ove godine ponovo su na velika vrata ušli u kolekcije svih brendova, kako onih luksuznih, tako i onih brendova pristupačnih svima.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Jedna je od najvećih folk zvezda, a danas je svim damama poslala snažnu poruku (FOTO)

Pročitajte još: Od čega žive princ Hari i Megan, kad nigde ne rade?

Ono što je karakteristično za njih je da solaze obavezno sa niskom štiklicom, što nas posebno raduj ozirom da to znači da ćemo moći da ih nosimo svakodnevno. Ipak, jedino što je upitan je taj kockasti, prednji deo.

Pročitajte još: OLIVIA PALERMO spaja nespojivo: Direkto sa ulica NJujorka (FOTO)

Ovi modeli papuča i sandala dolaze u različitim niansama, od jarkih boja do nežnih, pastelnih tonova. Osim toga, najpopularnije su one koje imaju trakice povezane od prstiju, nešto nalik na popularne japanke.

Odaberite svoje primerke na vreme i nemojte dozvoliti da vas trendseterke samo na osnovu papuča i sandala označavaju kao staromodne.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.