· · Komentari: 0
moda

Koje BOJE ćemo nositi JESENI 2020?

Znamo da leto još uvek nije gotovo, samo hoćemo da vas na vreme pripremimo za nadolazeću jesen i njene nove boje.

1597234846_Depositphotos_18885485_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Sigurno ćete se pronaći u nekoj od ovih boja, a možda će i ona koja vam se ne sviđa ove jeseni zavladati vašim ormarima.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Foto: Deposit

Pročitajte još: Ovo su TRIKOVI za savršeno NANOŠENJE RUMENILA: Daće vašem licu SVEŽINU i lepši izgled

Crvena

Ova boja se često izbegava, ali nemate čega da se plašite noseći crvenu. Sve nijanse crvene biće rado viđene ove jeseni. Pomoći će vam da razbijete kišne dane i unesete radost.

Roze

Različite nijanse roze pojavile su se kao jedna od obaveznih boja za jesen. Čak i ako niste tip koji voli ovu boju možete se naći u nekom njenom tonu.

Pročitajte još: CVETNE ili sa POP ARTOM samo je važno da su ŠARENE!

Foto: Deposit

Tamno plava

 Ove godine se vraća i biće na svim odevnim komadima. Pitanje je samo za koji komad odeće u ovoj boji ćete se vi odlučiti, kaput, suknja ili džemper.

Pročitajte još: INFLUENSERKA savetuje kako da ošišate ISPUCALE krajeve u TRI poteza. Pratioci RASPAMEĆENI! (VIDEO)

Siva

Ova boja stoji svima, a sa nekom jakom bojom u kombinaciji sa sivom dobićete primećen i zanimljiv izgled. Sve pantalone, sakoi i džemperi biće posebno poplarni ove jeseni.

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.