Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Koji horoskopski znaci će imati pare ovog juna? Vodolijama pada novac sa neba, a jedan znak neka se STISNE

Ko će imati pare ovog juna? Nekim horoskopskim znacima će bukvalno pasti novac sa neba!

1623234825_Depositphotos_49287003_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Neko traži promene, nekom je potrebno da se opusti i potroši štek, a jedan znak neka obrati pažnju na novčanik!

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Vaga

Imate veliku želju za promenom. Kao da osećate da je sada pravo vreme za promene. JESTE! Planete su na vašoj strani. Samo je potrebno da se upustite u tu avanaturu zvana promena!

Tražite poziciju, ponudite projekat, dajte otkaz, pokrenite svoju firmu!

Pojedine Vage će tražiti razgovor sa šefom i tada će jasno i precizno želeti promenu jasnu i veliku u okviru firme gde već rade. Tražite sve što smatrate da vam pripada, veću platu, drugu poziciju jer je sada vreme da se izborite za sebe. Druge Vage želu totalnu promenu. Napuštanje posla i odlazak u privatni biznis. Sada je upravo vreme za to. Imate ideje, jasan biznis plan, odlične sagovornike i vaš mali tim je spreman za pobedu.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Strelac

Sada sedite i napravite plan. Sve detaljno zapišite: koliki su vam rashodi koliki su vam prihodi. Kada podvučete crtu tada krenite u realizaciju plana.

Trenutak je da se Strelac presabere.

Novac je tu, kuca vam na vrata samo je potrebno da ga vizualizujete u glavi. Jako je bitno da kada je crta već podvučena da je se jasno držite i da ne odstupate od plana ni milimetar.

Vodolija

Mesec je kao stvoren za vas! Tačno ste uvideli kako trošite novac . Sada kada to znate planete vam kažu da je vreme da se opustite i uživate u novcu. Štek koji ste marljivo stvarali sada je vreme da ga potrošite na vaše lično uživanje. Nemojte se plašiti jer vam sledi jaka i velika promena u karijeri koja donosi ozbiljnu povišicu. Nagradite sebe i uživajte!

Pročitajte još: Kada grob bude nađen SVET ĆE PRESTATI DA POSTOJI: Kako je sahranjen najveći osvajač i kakve veze sa tim ima KAMILA

Jarac neka troši pare, a Vodoliji stiže ekstra novac koji će potrošiti na sebe.

Jarac

Tokom celog proleća bili ste napeti. Imali ste tenziju i bili ste ludi od posla. Novac je pristizao kako ste i planirali, ali vi niste mogli da se opustite od obaveza i krajnjih rokova. Sve ste ispunili i rezultat je vidljiv na računu. Sada napunite baterije u vidu lepog i kvalitetnog odmora jer već početkom narednog meseca opet ulazite u mašinu, ali će sada prihodi biti još veći.

Pročitajte još: Natalni horoskop je snimak neba u trenutku kada se čovek rodio! Evo zašto sudbina NE POSTOJI!

Blizanci troše previše, gube fokus!

Blizanci

Vama je veliki crveni alarm upaljen! Trošite i više nego što imate. Gubite fokus na poslu, ulazite u kamate, kredite. Polako! Povucite kočnicu i saberite se u glavi! Imajte na umu da se pare lako potroše, ali da ih je teško zaraditi. Nemojte kao bez glave juriti i žutiti. Obavezno bacite pogled na vaš račun u banci pre nego što kao od šale provučete karticu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas