· · Komentari: 0
NUMEROLOGIJA

Koji je vaš omiljeni broj i koju poruku nosi?

Preferiranje istih brojeva govori o karakteru svake osobe, o ličnim karakteristikama i preferencijama

architecture-2565796_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Ukoliko je vaš najdraži broj 266, razmotrite objašnjenja brojeva 2 i 6. Obzirom da se 6 više puta ponavlja, vaša lična osobina više naginje u smeru tog broja. Ako je vaš omiljeni broj 17, ili bilo koji drugi dvocifreni broj, vaš karakter naginje više prvoj cifri. Isto znači i za različite trocifrene ili višecifrene brojeve.

Jedan

Ovaj broj obično biraju dopadljive i privlačne osobe. Mogu biti i pomalo sebične, ambiciozne i zahtevne, pa je samoća deo njihovog sveta. Ove osobe su jake vođe.

Dva

Osobe kojima je broj dva ajdraži broj teže perfekcionizmu. Jako su emocionalne i osetljive, vodi ih intuicija. NJihov stav lako ruši tuđa negativnost.

Tri

Ove osobe su superiorne, sklone zabavama i provodima, i imaju razvijene umetničke veštine. Ponekad deluju egoistično.

Pročitajte još: Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte koja planeta njima vlada

Četiri

Ovo su najpouzdanije i ponekad izuzetno tvrdoglave osobe. Puno pažnje poklanjaju svakom segmentu života, posebno fizičkom izgledu. 

Pet

Energične i entuzijastične osobe, koje su ponekad sklone dramaturgiji i drami. Uz njih nikada nije dosadno.

Šest

Osobe koje vole broj šest su uglavnom zabavne ličnosti. Odišu ljubaznošću i brigom za druge.

Sedam


Foto: Pixabay

LJubitelji broja sedam obično sa lakoćom prolaze kroz školovanje i nižu poslovne uspehe. Karakteriše ih mirnoća i mudrost. Ponekad mogu biti nestrpljivi i previše kritični.

Osam

Ove osobe su stabilne i zrele. Svakom projektu prilaze sa velikim entuzijazmom. Pre nego što se nečega uhvate, detaljno prouče o čemu je reč.

Devet

Prijateljski nastrojene, harizmatične osobe, pune samosažaljenja. Ove osobe su uglavnom vrlo atraktivne i sklone čestim promenama raspoloženja.

Nula

Ove osobe su humoristične i rado viđene u društvu. Vole da budu u centru pažnje i da vode glavnu reč.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.