· · Komentari: 0

Kojih 6 stvari ne bi trebalo da čuvamo ISPOD KREVETA? Donose negativnu energiju

Feng šui je kinesko učenje čiji je cilj stvaranje sigurnosti i harmonije.

1615997319_Depositphotos_132387210_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ta drevna kineska veština bavi se uređenjem prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo, na način da privučemo pozitivnu životnu silu či u svoje domove i svoj život kako bismo obezbedili sreću celoj porodici.

Pročitajte još: Vreme je za: PROLEĆNU ČISTKU! Ovim komadima je sigurno istekao ROK TRAJANJA iako toga niste svesni

Otkrivamo šta bi trebalo da uzmete u obzir prilikom uređenja prostorije prema feng šuiju, ali i šta bi odmah trebalo da izbacite iz iz spavaće sobe, tačnije - pomerite ako se te stvari nalaze ispod kreveta, kako biste mogli mirno da spavate.

Stvari koje vraćaju loše uspomene

Slomljeni predmeti
Isto se odnosi i na slomljene ili oštećene stvari od kojih jednostavno niste mogli (ili niste hteli) da se rastanete. Ili još čekaju da ih, jednog dana, popravite. Činjenica da su predmeti oštećeni navodno obezbeđuje oštećenje njihovih energija i sabotira vašu sreću.

To mogu da budu stare fotografije, suveniri ili memorabilije, na primer. Negativne emocije povezane s ovim "sećanjima" ometaju energiju i imaju negativan uticaj.

Pokloni iz starih veza

Bilo da je reč o prekinutoj ljubavnoj vezi ili prijateljstvu koje se završilo: prema feng šuiju, fotografije, pokloni i uspomene iz starih veza, ako se drže ispod kreveta, mogu da dovedu do neravnoteže u trenutnoj vezi.

Stara ili prljava odeća

Stara, pocepana, pa čak i prljava odeća nema šta da radi ispod kreveta. Naime, prljav veš ometa protok pozitivne energije. 

Pročitajte još: Boje koje po FENG ŠUIJU donose lošu energiju: Ove elemente odmah morate izbaciti iz kupatila

Stari i polomljeni aparati

Tehničke naprave koje su odavno zastarele ili su polomljene, nemaju mesta pod našim krevetom. Metalni aparati naročito skupljaju negativnu energiju pa tako mogu da izazovu strahove i brige.

Uvele biljke

Uvele, mrtve biljke, znače mrtvu energiju. Umesto da se brinu za živahnost i lep miris, uvele biljke u feng šuiju znače bolest.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.