· · Komentari: 0
ISTI UKUS

Kojoj bolje stoji? Sara Jo i Milica Pavlović obukle ISTI KOSTIM i obe izgledaju MOĆNO! (FOTO)

Obe su tražile scenski kostim i ispostavilo se da imaju isti ukus.

1629808651_pjimage--11-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/sarajoofficial/ senoritamilica

Nije tako retka situacija da zvezde obuku istu garderobu. Čak i kada imaju stiliste, može da se dogodi da ih opčini isti komad.

Upravo to se dogodilo našim mladim pevačicama, Sari Jovanović i Milici Pavlović.

Pročitajte još: Obuća za put od TRI DANA: Mina Milutinović se pakuje vrhunski! Ukradite ideju (FOTO)

Nesvakidašnji dizajn

Dizajn je identičan, a dva modela su varijacija na temu.

Sara se opredelila za bodi u specifičnoj kombinaciji plave i zelene boje. Bodi prijanja uz telo i ima providne delove koji daju seksipilan izgled. Sa dugim rukavima i visokom pletenicom do struka, Sara je izgledala moćno. 

Ovu kombinaciju je ponela na nastupu u Danskoj, a sve je začinili pink štiklama.

Milica se, sa druge strane, opredelila za istog dizajnera, ali je ona obukla trodelni model.

Dugi rukavi sa crnim trakama i rolka, pa ponovo providan materijal, upareni su sa nogavicama, koje su odvojene od ostatka kostima. I Milica je napravila visoki rep, ali umesto pletenice, opredelila se za frizuru koja je trenutno veoma popularna na Instagramu - niz gumica koje su na razmaku, tako da prave pufnice od kose.

I Sara i Milica imaju sjajnu figuru i prave su osobe za ovaj hrabri i avangardni kostim.

Šta mislite, kojoj stoji bolje?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.