Oglas
· · Komentari: 0
STIL TAJNOG AGENTA

Kombinujte nekoliko nijansi iste boje! Donosimo vam 5 MODNIH SAVETA DžEJMSA BONDA (FOTO/VIDEO)

Lik Džejms Bonda postao je ikona stila, a prve standarde postavio je upravo glumac Šon Koneri

1604166593_james-bond.png
Foto: ScreenshotInstagram/007
Oglas

On je Bond, Džejms Bond. On je ikona stila, savršeno uglađenog udela i odevnih kombinacija uvek prilagođenih situaciji u kojoj se nalazi. Upravo zato, mnogi muškarci upravo se ugledaju na ovog filmskog lika koji je proslavio glumac Šon Koneri. 

Pročitajte još: Istraživanje pokazalo: Muškarci sa DUBLJIM GLASOM pre će varati u vezi, evo i zašto

Odelo mora da odgovara formi tela

Džejms Bond uvek nosi savršeno odelo, ni preveliko ni preusko. Ono uvek savršeno leži na njegovom telu i to je jedan od ključnih razloga zbog koga ostavlja najjači utisak već na prvi pogled.

Bilo da ste mršavi ili da imate višak kilograma, ukoliko je odelo skrojeno za vas, izgledaćete savršeno, elegantno i otmeno.

Pročitajte još: Da li TREBA ostaviti DETE SAMO U KUĆI? U ŠOKANTNIM slučajevima je to (NE) OPRAVDANO

Preminuo Šon Koneri
Čuveni glumac, koji se proslavio u liku Džejmsa Bonda, preminuo je danas u 91. godini. On je preminuo tokom noći u snu, na Bahamima, gde je boravio.Škotski glumac bio je najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda, kojeg je igrao na filmu sedam puta. Koneri je i proglašen je za najomiljenijeg glumca u ulozi tajnog agenta 007.Dobitnik je nagrade Oskar, dve nagrade Bafta i tri Zlatna globusa. Britanska kraljica proglasila ga je vitezom 2000. godine.

Naučite da vežete kravatu

Vezivanje kravate je značajno kao i umeće brijanja! U svakom trenutku, morate znati da vežete kravatu. Svako odelo bez kravate gubi na eleganciji, mužebnosti i narušava stil odela. Takođe, Džejms Bond nekada stavlja i leptir mašnu umesto kravate, ali svakako svaki muškarac mora da zna kako se vezuje kravata.

Pročitajte još: Bio je RUŽAN, svi su mu se smejali, ali danas KOLEKCIONARI ne pitaju KOLIKO KOŠTA

 

Kombinujte različite nijanse jedne boje

Ponesite četiri nijanse sive ili četiri nijanse crne. Legendarni tajni agent, Džejms Bond nosi i četiri različite nijanse braon boje u jednoj kombinaciji, a da to izgleda sofisticirano i elegantno.

Pročitajete još: VOZI, sigurno te NEĆE OSTAVITI na PUTU! Ove reči se mogu reći SAMO za JEDAN AUTO (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sir Sean Connery has died at the age of 90. He was the first actor to play James Bond on the big screen in Dr. No in 1962, From Russia With Love, Goldfinger, Thunderball, You Only Live Twice and Diamonds Are Forever followed. Producers Michael G. Wilson and Barbara Broccoli said: “We are devastated by the news of the passing of Sir Sean Connery. He was and shall always be remembered as the original James Bond whose indelible entrance into cinema history began when he announced those unforgettable words — “The name’s Bond... James Bond” — he revolutionised the world with his gritty and witty portrayal of the sexy and charismatic secret agent. He is undoubtedly largely responsible for the success of the film series and we shall be forever grateful to him.”

Objava koju deli James Bond 007 (@007) dana

Nemojte pratiti trendove po svaku cenu

Praćenje trendova po svaku cenu može rezultirati potpuno neprikladnim odevnim kobinacijama.  Nekada je bilo vreme kada je jednodelni ogrtač sa kratkim kupaćim šortsem bio prihvatljiv za odlazak na bazen, ali to vreme je odavno prošlo. I Džejms Bond je znao za ovo! 

Pročitajte još: Od DISKO auta je svima ZASTAJAO DAH: Stavite slušalice! (VIDEO)

Dočekajte nepredviđene okolnosti spremni

Uprkos vremenskim prognozama, nikada ne možete znati kada će pasti kiša ili kada će vas možda neki kriminalci i razbojnici napasti, kao Džejmsa Bonda pa je uvek potrebno da imate jedan otporan, nepromočiv tanki kaput.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas