· · Komentari: 0
PREMIEJER

KONAČNO zakazan datum poslednje Bondove avanture: Krejg i Malik u klinču (FOTO)

Dva puta odlagana, premijera filma "Nije vreme za umiranje" u kojem Danijel Krejg poslednji put glumi Džemsa Bonda.

1617778132_BOnn.PNG
Foto: Instagram/ screenshot _the_names_bond_

Džejms Bond je spreman! NJegova 25. avantura "No Time To Die" je spremna i očekuje se da će biti hit film. Posle mnogo preprega i odglanja konačno je zakazana premijera!

Pročitajte još: Evo kako izgleda PRELEPO IMANJE i LUKSUZNA VIKENDICA gde se baškare Sloboda i Vojin (VIDEO/FOTO)

Danijel Krejg je nekoliko puta svima jasno stavio do znanja da je "No Time To Die" njegova poslednja uloga čuvenog špijuna.

Datum premijere
Premijera je bila zakazana za novembar 2020, pa pomerena za 2. april 2021. godine. Zbog kašnjenja vakcina je pomerena za 8. oktobar.
Manipeni, M i Kjua već poznajemo.

- Ovo je moj poslednji film 007, dugo sam ćutao i i kajem se zbog toga - rekao je Krejg.

Pored njega, u filmu će se pojaviti mnogi dobro poznati likovi poput Ralma Fajnsa kao "M", Naomi Haris kao Manipeni, Ben Viđau kao "Q" i mnogi drugi.

Sinopsis za film je donekle poznat: Bon je otišao u penziju i živi mirnim životom na Jamajci. Međutim, njegov opušten život je kratkog daha, jer njegov stari prijatelj Feliks Liter (CIA agent) dolazi da mu traži pomoć. Cilj misije je da se spasi naučnik kojeg je kidnapovao opasan zločinac koji razvija novu tehnologiju...

Pročitajte još: Izazov "nosite stare stvari" prihvatila i Džesika Alba: Danas nosi haljinu staru 10 godina (FOTO)

Opasnog zločinca glumi Rami Malek, a Bondova omiljena špijunka je Ana de Armas.

Pročitajte još: Miloš Biković objavio LEPE VESTI i još jednom nas oduševio

Muziku za film i noseću pesmu otpevala je Bili Ajliš sa bratom Finsom. Za tu pesmu su osvojili Gremijevu nagradu kao najlepša pesma.

Pročitajte još: Forbs objavio: Kim Kardašijan zvanično milijarderka

Danijelu Krejgu ovo je četvrta uloga Bonda, a ovog puta je bio uključen i u pisanje scenarija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.