Oglas
· · Komentari: 0

Konobari slučajno uništili venčanje: Ovakav peh nije skoro viđen (VIDEO)

Venčanje je najlepši dan u životima dvoje ljudi

1626102208_svadbena-torta.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija
Oglas

Svako venčanje ima svoju simboliku. Tog dana mlada i mladoženja su obično veoma uzbuđeni i nervozni, jer žele da sve prođe kako su zamislili.

Pročitajte još: Zabio je EKSERE U LIMUN i zapalio VATRU! Trik koji će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Dešava se nekada da i neke stvari krenu po zlu, ali je zaista velika retkost da konobari uspeju da pokvare svadbeno veselje. Snimak koji je postao viralan, postao je glavni hit na društvenim mrežama i za samo nekoliko dana prikupio je oko 90 miliona pregleda.

Simbol svadbene torte

Kao što svi znamo,mlada i mladoženja nakon sklapanja braka zajedno je seku, a potom hrane jedno drugo svadbenom tortom, što predstavlja običaj da će se brinuti jedno o drugom tokom zajedničkog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEND FAILS (@sendfails)

Ipak, nekada stvari ne idu kako smo zamislili

Snimak otkriva, kako su na jednoj svadbi u Kazahstanu, mladenci ostali bez svadbene torte, jer su kolica na kojima su je iznosili konobari zapela za kablove od zvučnika. Iako je konobarica svoj deo kolica podigla na vreme, torta je skliznula sa kolica, a neko od prisutnih gostiju je vrisnuo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas