· · Komentari: 0
Promena

Korejski gigant izabrao novog vođu za doba elektrifikacije

Ho-sung Song zadužen za sprovođenje “Plana S“ dugoročćne i srednjoročne strategije.Do 2025. čak 14 novih e-vozila

KIA-XCeed-1002-202001.jpg

Južnokorejski automobilski gigant „Kija“ nastavlja da radi na prodoru u sam svetski vrh auto-industrije (četvrta po snazi zajedno sa „Hjundaijem“) pa je u sklopu tih aktivnosti izabrala Ho-sung Songa, dosadašnjeg šefa globalnih operacija za predsednika. Ho-sung Song će kao prvi čovek „Kije“ biti zadužen za ostvarivanje ‘Plana S’, srednjoročne i dugoročne strategije, čiji cilj je progresivno uspostavljanje liderskog položaja u automobilskoj industriji budućnosti.

Foto: Kia motors

Dugogodišnje iskustvo gospodina Songa na različitim poljima automobilske delatnosti i njegova stručnost u globalnom poslovanju širom sveta će biti izuzetan adut prilikom prelaska „Kije“ na poslovanje budućnosti, koje će obuhvatati električna vozila i rešenja mobilnosti

Pročitajte još: U Zemunu otvoren najveći prodajni salon: "Kija" zaposlila novih 100 radnika

Pre zauzimanja sadašnjeg položaja vođe globalnih operacija gospodin Song je bio uspešan na različitim vodećim položajima, npr. kao predsednik „Kia Motors Evrope“ i vođa izvoznog odeljenja „Kija korporacije“.
„Kijina“ strategija „Plan S“ je jasan. Do 2025. godine Kia planira proizvodnju 11 električnih vozila. Time „Kija“ želi da dostigne tržišni udeo od 6,6 odsto na globalnom tržištu električnih vozila (bez Kine), dok bi ujedno 25 odsto njene ukupne prodaje trebalo da predstavljaa ekološki prihvatljivija vozila.
Dosadašnji predsednik Han-vo Park će ubuduće biti savetnik, što znači da će i dalje raditi na ispunjavanju „Kijinih“ poslovnih ciljeva.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.