· · Komentari: 0
film

Monika iz "Prijatelja" u glavnoj ulozi poznatog ostvarenja: Vraća se na ekrane

Legendardni satirični horor serijal Vrisak dobiće i peti film po redu, za koji se još uvek ne zna da li će biti nastavak priče ili pričanje ispočetka.

1596631101_Kortni.JPG
Foto: Printscreen/You Tube/ George Hovitis

Do sada smo već znali da će svoju ulogu reprizirati Dejvid Arket, da je Nev Kembel u pregovorima za ulogu, a sada je potvrđeno da će i Kortni Koks novinarku Gejl Veders.

Pročitajte još: Uskoro film o PRINCEZI DIANI, niko se nije nadao da će ova glumica igrati GLAVNU ULOGU

Nažalost, jedan član ekipe koji se sigurno neće vratiti je Ves Krejven, tvorac serijala i reditelj prva četiri dela filma, koji je preminuo 2015. u 77. godini. NJega će odmeniti Met Betineli-Olpin i Tajler Giler, reditelji filma Ready or Not. Za scenario su zaduženi Džejms Vanderbilt i Gaj Busik, dok je scenarista prethodnih filmova, Kevin Vilijamson, ovde producent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@screammovies @spyglassmediagr @paramountpics

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Reditelji su izjavili da im je veoma drago što se Kortni Koks vraća ovoj franšizi i kažu da su veliki ljubitelji njenog rada. Mi se nadamo da će dogovor biti postignut i sa Nev Kempbel, a za početak snimanja filma najavljen je kraj ove godine, što znači da premijeru možemo očekivati najverovatnije tokom sledeće godine.

Pročitajte još: GOVOR KIANA RIVSA vredan pažnje: Poručuje ono što svi primećuju, a niko ne govori

Iako je velika šteta što za kormilom novog filma poznatog serijala neće biti legenda horora Ves Krejven, i što će biti čudno gledati film Vrisak od drugih reditelja, nadamo se da će oni uraditi sve kako treba i opravdati očekivanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.