Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Kovčeg prekriven srpskom zastavom: Uz oproštajni govor kolega i pesmu "TAMO DALEKO" sahranjen Tihomir Arsić (FOTO/VIDEO)

Tihomir Arsić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

1607783156_opelo-3.jpg
Foto: V. Danilov
Oglas

Supruga Jelena koja je sve vreme u kapeli stajalapored kovčega, bila je nema i slomljena od bola. Malo utehe pružali su joj prisutni rođaci i glumci, koji su prilazili da izjave saučešće.

Pročitajte još: Tuga i jecaji na Novom groblju: Porodica, prijatelji i kolege se opraštaju od Tihomira Tike Arsića (VIDEO/FOTO)

Među prvima je stigla i Tikina bivša supruga Bilja Krstić sa kojom je glumac ostao u odličnim odnosima i nakon razvoka. U braku su dobili dve ćerke Milicu i Lenku. Lenka je vidno slomljene zbog gubitka oca doša na groblje, držeći u ruci  belu ružu.

Od kolega, kako bi rekao poslednje zbog svom kolegi, došao je Tihommir Stanić,takođe i bivši ministar za socijalni rad i boračka pitanja Zoran Đorđević,  operski pevač Oliver Njego, baletan i koreograf Milan Gromilić sa suprugom, glumac Vladan Savić, glumica Iva Štrljić, pevač Mladen Lukić i mnogi drugi.

Foto: V.Danilov

Foto: V.Danilov

Tužna povorka iz kapele, uputila se ka grobnom mestu, gde je pop održao opelo dok je sanduk bio prekriven srspkom zastavom. Nakon toga porodica, kolege i prijatelji, položili su cveće na grob legendarnog glumca, čime su mu odali i poslednju počast.

 

 

 

- Tiko, nisam sumnjala da će danas biti sunce da odgovori na tvoje goruće srce. Predstava sa Tikom, nije bila samo predstava, već avantura sa neizvesnim krajem. Možda je samo tvoj omiljeni reditelj Stevo Žigon mogao da ti da toliko prostranstva koliko je tebi bilo dovoljno. Mi na sceni nikada nismo znali koliko će brzo Tika da doleti, a onda bi se zaustavio superiorno da se kao gutač vatre poigra sa tišinom. Bio je prirodna stihija. Želim ti beskraj, koju zaslužuje tvoja duša i goruće srce - rekla je kroz suze Ivana Žigon.

Foto: V.Danilov

Foto: V.Danilov

Podsetimo, Tihomir Arsić, preminuo je 7ž decembra, nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa. Glumac je iza sebe ostavio četvoro dece. Lenku i Milicu koje je dobio u braku sa Biljom Krstić i ćerku Veru i sina Arsenija, koje je dobio sa suprugom Jelenom.

Foto: V.Danilov

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas