Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Kožne suknje su totalni HIT, a asimetrija je u trendu (FOTO)

Ponekad je za primetan i savršen autfit potreban samo jedan detalj.

1611578756_Depositphotos_45083051_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ako volite da istovremeno kreirate privlačan, moderan i ženstven izgled, redovi koji slede su namenjeni upravo vama.

Vodimo vas danas u svet kojim vladaju odvažne asimetrične kožne ženske suknje. Neverovatno izazovne, a sa druge strane toliko jednostavne za kombinovanje sa ostatkom vaših gornjih odevnih predmeta i obuće, da nećete moći da poverujete.

Pročitajte još: Sakriva kilograme, izgleda skupo i ide uz sve! Ova SUKNJA je modni MUST HAVE ove ZIME! (FOTO)

Bilo da volite da nosite uske majice, rolke, blejzere, košulje ili se najbolje osećate u laganim džemperima one su kao stvorene za jednu damu snažnog karaktera.

Sve što treba da uradite jeste da odaberete boju i dužinu vaše asimetrične kožne suknje, kao i njen kroj koji vam dolazi u širem spektru varijanti do onih na preklop, pa sve do modela sa pojasevima, plisiranih i A-kroja, a mi ćemo vam otkriti kako da ih prikažete ove zime.

Pročitajte još: Čarobno i ženstveno: Uz ove haljine proleće 2021. biće neponovljivo

MINI KOŽNE ASIMETRIČNE SUKNJE

Ako je vaš izbor mini kožna asometrična suknja kako bi vam bilo dovoljno toplo u gornjem delu se pobrinite da nosite neki topao i mek džemper. Crni monohromatski autfit u ovoj kombinaciji delovaće vrlo privlačno. Ako volite neobične kombinacije ove zime možete da se prošetate u vašoj omiljenoj rolci sa printom, koja će vam odlično stajati iz bordo kožnu asimetričnu suknju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia (@fashion_potato_)

KOŽNE ASIMETRIČNE SUKNJE DO KOLENA I MIDI VARIJANTE

Ako volite ležerne kombinacije odevanja vaš izbor može da bude crveni džemper koji će odlično izgledati sparen sa crnom mini kožnom suknjom koju odlikuje asimetrija. Kožne crne gležnjaće će se savršeno uklopiti u celu ovu priču. Ukoliko tražite inspirativnu kombinaciju za večernji izlazak suknja do kolena sa tilom u crnom koloru uparena sa crnom rolkom biće vaša dobitna kombinacija.

Pročitajte još: KONAČNO: "Pradini" modeli stoje svim ženama, a možete i sami da ih sašijete (FOTO)

Foto: Depozit

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas