· · Komentari: 0
LONDON

Kraljica Elizabeta ima novu MILJENICU: NJena mama je zamenila MEGAN

Kraljica Elizabeta sa miljenicom provodi najviše vremena na dvoru.

1612342435_Depositphotos_75357257_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kraljica ima osmoro unučadi: princa Vilijama, princa Harija, Zaru Tindal, Pitera Filips, princezu Beatriče, princezu Eugeniju, ledi Luiz i Džejmsa - ali postoji jedno sa kojim posebno uživa u druženju.

Pročitajte još: Pronađen najneobičniji kamen na svetu: Istraživači ostali u šoku (FOTO/VIDEO)

Iako su svi reflekotri uglavnom usmereni na prinčeve Vilijama i Harija, kraljica ima osmoro unučadi - i rekla je da je sa svima vrlo bliska. Porodica se okuplja kako bi proslavila Božić i Uskrs i nadoknadila ih tokom leta kada odlazi na grupne praznike.

Kraljica ima "grupu" od osmoro unučadi!

Vilijam, Hari, Zara, Piter, Beatriče Eugenija, Luiz i Džejms jako vole svoju baku - ali rekla je da posebno uživa u druženju sa najmlađima iz grupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

Pročitajte još: Učenicu (8) IZBACILI iz škole zbog jedne NESPRETNE izjave: Direktor utvrdio da je reč o – seksualnom nemoralu!? (VIDEO)

Izvor tvrdi da se ledi Luis, ćerka princa Edvarda i Sofije, postala kraljičina "miljenica", a odmah pored nje i njen brat Džejms

Kraljici je drago kada Luis i Džejms uživaju u Balmoralu, a ona se posebno zbližila sa Luiz, koja je izgleda postala njeno omiljeno unuče, a odmah za njom i Džejms.

Sofi i Edvard su zamenili Harija i Megan.

Sofi i Edvard još više su se uključili u kraljevski humanitarni rad nakon što su princ Hari i Megan napustili kraljevsku porodicu.

Sofija je opisana kao "tajno oružje" kraljevske porodice i vrlo je bliska sa vojvotkinjom od Kembridža.

Ledi Luis (17) je pokupila sve uspehe u školi što imponuje kraljici. NJena ponosna mama je rekla:

- Trudi se i nadamo se da će ići na univerzitet. Nećemo je prisiljavati, kako bude želela. Veoma je pametna.

Pročitajte još: Bila je problematična, palila je kuću, pokušala samoubistvo, a doživotnog zatvora spasio ju je majčin dnevnik

Dama Luiz je vrlo bliska sa bakom kraljicom i one imaju ista interesovanja - dele ljubav prema domaćinstvu.

Pošto su nisko na liniji nasledstva, Luiz i Džejms ne koriste svoje kraljevske titule - iako ih imaju, pa bi mogli da odluče da ih uzmu kada napune 18 godina. NJihova majka je  izjavila da je za to mala verovatnoća.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.