Oglas
· · Komentari: 0
KINESKA FILOSOFIJA

Kratki saveti za DUGU HARMONIJU! Osam kratkih pravila FENG ŠUIJA koje možete ispuniti odmah

Popularni feng šuji saveti dobrodošli su u svaki dom, posebno ako ne zahtevaju mnogo izmena u domu

1615418845_feng.png
Foto: Pixabay
Oglas

Drevna kineska filosofija življnja i veština vraćanja harmonije u životni prostor, popularni feng šuji dostigao je svetsku slavu. Iako nam se nekada neki saveti mogu učiniti dosta komplikovanim i zahtevnim, postoje i praktični saveti koje lako možete slediti i uneti potpuno drugačiju, pozitivnu energiju u svoj dom.

Pročitajte još: PENTHAUS KOJI ODUZIMA DAH: Stan od 57 miliona dolara (FOTO)

Bacite sve što ne radi, što vam ne treba ili ne koristite, poklonite nekome, samo se toga rešite...

Donosimo vam osnovna pravila koja su temelj za zahtevnije zahvate, a već primenom ovih jednostavnih zahteva možete svoj dom učiniti dosta prijatnijim i inspirativnijim mestom za život cele vaše porodice.

Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Boje koje po FENG ŠUIJU donose lošu energiju: Ove elemente odmah morate izbaciti iz kupatila

1. Očistite celu kuću. Bacite sve što ne radi, što vam ne treba ili ne koristite, poklonite nekome, samo se toga rešite. Odmah ćete ispuniti i još jedno pravilo i ukloniti nered, koji je glavni uzročnik blokada energije.

Pročitajte još: Kog oblika je vaš STO za ručavanje? Prema FENG ŠUJI pravilima samo jedan donosi opuštajuću atmosferu u porodicu

2. Popravite sve odvode i dovode vode, slavine koje cure i slično. Osim togam držite dasku na WC-u spuštenom jer sve to simbolizuje curenje novca iz vaših džepova, što sigurno ne želite.

3. Vrata kupatila moraju uvek biti zatvorena, posebno noću.  Energija kupatila mora biti odvojena od ostatka stana.

Pročitajte još: Biće kao iz časopisa: Promenite ove sitnice u svom domu

Foto: Depositphotos

4. Pustite prirodno svetlo u svoj dom u svakoj prilici, dignite venecijanere, razmaknite zavese i dopustit da vas sunce ispuni energijom. 

Pročitajte još: DEKORACIJA DOMA prema FENG ŠUIJU: Važno je da ovo bude prvi korak

5. Kad krečite zidove u kući, potrudite se da nemate više od tri boje u stanu, koliko feng šuji kaže da je maksimum.

6. Prema feng šuiju, oštre ivice i predemti privlače negativne energije, pa se potrudite da ih prekrivete stoljnacima. 

Pročitajte još: DEKORACIJA DOMA prema FENG ŠUIJU: Važno je da ovo bude prvi korak

7. Radni sto neka vam uvek bude usmeren prema vratima ili postavite ogledalo ispred sebe, tako da uvek vidite ko ulazi na vrata ili vam se približava.

8. U spavaćoj sobi nema mesta za električne aparate bilo koje vrste, pa bio to i tablet ili laptop. Oslobodite spavaću sobu tih zračenja i bolje ćete spavati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas