· · Komentari: 0
TUŽNA ISPOVEST

Krijući lice prikrivala je patnju: Popularna i misteriozna SIA podelila sa svetom tužnu istinu

Priznala je sa kojom bolešću se bori.

1608555326_sia.png
Foto: Printskrin / instagram / siamusic

Pevačica Sia otkrila je da boluje od retkog oblika Elers-Danlos sindroma.

Ona je želela da poruči svima koji se takođe bore sa bolešću da nisu sami.

Na Tviteru je napisala ohrabrujuć, ali i potresan status:

- Hej, patim od hroničnog bola, neurološke bolesti, "ehlers danlos-a". Htela sam samo da kažem onima koji pate od bola, bilo fizičkog ili emocionalnog - volim vas, nastavite dalje. Život je težak. Bol demorališe, ali niste sami - napisala je na svom statusu.

Pročitajte još: "Tata, vidiš li rane moje, dok pričam sa tvojim likom?" Ćerka Marija posvetila STIHOVE Džeju, srce puca od tuge (FOTO)

Pročitajte još: Radoš Bajić preležao koronu, pa poslao jaku poruku (FOTO)

"Elers–Danlos sindrom" je nasledna bolest sinteze kolagena, obeležena preteranom pokretljivošću zglobova, preteranom rastegljivošću kože i krhkošću svih tkiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SIA (@siamusic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.