Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Kristali se koriste u kulturama širom sveta, a evo kako da RUŽIČASTI KVARC upotrebite za bolji ljubavni život

Ružičasti kvarc, ružičasti oblik kvarca povezan sa Venerom, boginjom ljubavi, poseduje osobine intimnosti i saosećanja

1618913691_Depositphotos_278328068_s-2019.jpg
Foto: Depositphoto
Oglas

Kako se godišnja doba menjaju, možda tražite nekoga posebnog da transformiše vašu život, ili ste možda već pronašli ljubav svog života, ali vreme je da prilagodite svoju vezu. Od pouzdanih prijatelja do saradnika, ljubavni savet može biti prilično jednostavan, ali umesto da ispitate drugu osobu, razmislite o tome da svoj upit usmerite ka univerzumu. Zašto ne bismo potražili malu pomoć od lekovitih svojstava kristala?

Pročitaje još: Razbijamo MITOVE: Evo da li se KAFOM zaista možemo otrezniti

Kristali se koriste u kulturama širom sveta za lečenje, meditaciju i zaštitu. Ružičasti kvarc, ružičasti oblik kvarca povezan sa Venerom, boginjom ljubavi, poseduje osobine intimnosti i saosećanja. Ružičasti kvarc govori o svim vrstama ljubavi - od isceliteljske komunikacije sa porodicom do razvijanja dublje veze sa supružnicima i prijateljima, pa čak i uvek toliko važne ljubavi prema sebi. I budimo iskreni, mnogi od nas mogu imati koristi od negovanja samopouzdanja i prihvatanja. Pogledajmo izbliza kako ružičasti kvarc može poboljšati vaš ljubavni život.

Pročitajte još: Ako mislite da je na slici SEOSKA IDILA, prevarili ste se! Ovo je magija jednog umetnika (VIDEO)

Kako inkorporisati ružičasti kvarc u svoj ljubavni život

Prema jednom stručnjaku jedan od načina da se ružičasti kvarc iskoristi za pozitivnu ljubavnu energiju je postavljanjem "grubih ili sirovih komada ružinog kvarca u jugozapadnom smeru u spavaćoj sobi". Ovaj pravac je važan jer predstavlja ljubav, ljubav i brak. Staklenu posudu takođe možete napuniti filtriranom vodom i komadima ružinog kvarca i postaviti na noćni ormarić. Ovo navodno može pomoći da se zadrži smirenost kada vi i vaš partner ne vidite baš oči u oči.

Venera je boginja ljubavi

Navodno postoji mnogo načina da aktivirate svoj ružičasti kvarc kako biste odblokirali srčane čakre, od određenih rituala koji uključuju nameštanje namera i potvrda, do stvaranja magle od ružičastog kvarca za prskanje po licu ili oko kuće. Imajte na umu da nijedna od ovih praksi ružičastog kvarca nije garancija za robusniji ljubavni život. Međutim, vrlo je malo naučnih dokaza koji podržavaju blagodati kristala. Najvažnija stvar na koju treba da se usredsrediti je vaša spremnost da unesete promene i poboljšanja u ono što smatrate potrebnim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas