· · Komentari: 0
JEZIVO

Krug nasilja se nastavlja: Manekenka progovorila o UŽASAVAJUĆOJ VEZI sa slavnim glumcem, javilo se još njih

Armi Hamer, poznati holivudski glumac, skoro je od strane nepoznate žene optužen da je kanibal.

1611222794_pjimage--8-.jpg
Foto: Printskrin / instagram / armiehammer / paigelorenze

Povodom ovih priča, javila se i njegova bivša devojka Pejdž Lorens.

Pročitajte još: "NIJE ZA JAVNOST"... Dara Bubamara krenula da se tuče sa 20 muškaraca na svadbi

Ova manekenka tvrdi da je glumac tražio od nje da ukloni rebra kako bi mogao da ih pojede, a potom je istakla da je u tome bio "100 odsto ozbiljan". Takođe, ona navodi da je on u više puta promovisao kanibalizam u periodu od avgusta do decembra 2020. kada su oni bili zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P (@paigelorenze)

- Rekao je da želi da nađe lekara koji može da mi ukloni rebra. Govorio mi je da to mogu da uradim i da mi nisu potrebna, a da on može da ih skuva i pojede - priča lepa manekenta u intervjuu za "STAR magazin".

Pročitajte još: Da li je Vesna Đogani kraljica Tik Toka? (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža primetili su da je telo mlade manekenke bilo prekriveno modricama u periodu dok se zabavljala sa glumcem, a imala ih je svuda po telu, a to se primetilo na fotografijama.

Pejdž je istakla da ide kod terapeuta kako bi prevazišla traumatično iskustvo

Ona navodi da je glumac na početku veze bio veoma šarmantan i predstavljao se kao fin. Polako je izmanipulisao njome, ali ističe da je najgore što joj se zaista dopalo.

Pročitajte još: Sanja Kužet vatrenim plesom zasenila kandidate (VIDEO)

- Saglasnost je kompleksna stvar u takvim odnosima, ako pristanete na nešto, to ne poništava moguću traumu - poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @armiehammer

Pored Pejdž, oglasila se još jedna Hamerova bivša - Kortni Vučeković, koja je izjavila i istakla da je glumac voleo odnos "gospodar - rob", i da joj je rekao da želi da joj slomi rebra i da ih pojede.

Kortni je rekla da je ovo za nju jako teško i traumatično iskustvo i da je posle ove veze potražila stručnu pomoć.

Hamer je sve ove navode demantovao, uz reči da se radi o "nepravednim optužbama", a izvori tvrde da se njegova bivša supruga Elizabet Čejmbers, od šoka koji je usledio nakon ovih izjava, razbolela. 

NJegove kanibalističke crte otkrila je jedna devojka, objavivši poruku koju joj je poslao, nju možete pročitati OVDE.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.