Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Kuća sa pet spavaćih soba, vinskim podrumom i teretanom, može biti vaša za samo 261 DINAR (VIDEO)

Vlasnik kuće, Den Le Bon, bio je primoran da smisli drugu opciju, kada je prodaja njegove imovine propala

1596452247_soba.jpg
Foto: YouTube printscreen /Global entertainment
Oglas

Smešteno u Zapadnom Jorkširu, imanje spada u moderno, uređeno i izuzetno prostrano,što ga čini idealnim domom za porodicu.

Pročitajte još: HOROR! Pucano na MAJKU I SINA jer nisu držali DISTANCU! (FOTO)

Den Le Bon, vlasnik kuće, prvobitno je stavio svoju kuću na prodaju, ali nažalost, zbog pandemije koronavirusa, prodaja je pala. S obzirom da očekuje drugo dete, žele da se presele, pa im je trebalo idealno rešenje. Inspiraciju su našli u drugim porodicama koje su učinile nešto slično.

Došli su na ideju da kuću prijave na sajt Raffel, gde će potencijalni kupci kupiti kartu za obilazak kuće vrednu 2 funte (261 dinar), a 30. oktobra u 9 sati onaj ko bude imao najviše sreće biće izvučen i osvojiće dom iz snova.

Pročitajte još:  POTPUNO NEVEROVATNO! Svaka stota žena NE OSEĆA BOL tokom porođaja zbog retkog GENA

U prizemlju je kuhinja opremljena modernim nameštajem, uključujući i frižider za vino. Dnevni boravak i toalet su ogormni, a u sobi za prijem postoji kamin, i veliki prozori koji gledaju na prednje vrtove. Na prvom spratu pronaćićete tri dvokrevetne spavaće sobe - od kojih je jedna glavni apartman sa kupatilom u kome se nalazi kada hidromasažnu  i tuš kabina. A kada se popnete na drugi sprat, postoje još dve dvokrevetne spavaće sobe i ostava. 

Pročitajte jošNa ovom pitanju svi PADAJU! Najteže je va vozačkom ispitu i skoro NIKO ne odgovori TAČNO (FOTO)

Ukupno ima četiri sobe - radna soba, pomoćna / igraonica, snooker soba / teretana i vinski podrum koji je potpuno napunjen, a koji se lako može preurediti. - Moja porodica i ja smo odlučili da prodamo kuću, propala je zbog pandemije i sada se moramo preseliti, ali ne možemo da prodamo.

- Imamo još jedno dete na putu i ​​mislili smo da pokušamo. Radi sopstvene zaštite, nismo postavili tačnu lokaciju nekretnina jer još uvek živimo na ovom imanju. Ovo je idealan način da se preselim u trenutnoj situaciji, a želim i da prikupim što više novca za ambulantu Kalendron Vig.

- Spasili su život mojoj osmogodišnjoj ćerki kad su je hitno odvezli u bolnicu, zbog prestanka disanja. Po dolasku, ođurili su pravo u salu i spasili joj život dva puta te noći. Oduvek sam želeo da pomognem odelenju, a posebno Džon Godenu, neurohirurgu koji je spasio.

- Raffel je sto posto siguran i tačan, a pomoćiće jednoj od osoba ili porodica da ostvari svoje snove na najlepši mogući način. Ovo je prilika jednom u životu da možete da osvojite nešto ovako - rekao je vlasnik kuće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas