Oglas
· · Komentari: 0
TUŽNO

Kuma Isidore Bjelice slomljena od tuge: Nije Isi umrla, samo je otišla na jedno od svojih beskrajnih putovanja

Prijatelji i porodica se opraštaju od poznate spisateljice

1596701179_bjelica.jpg
Foto: YouTube printscreen / Sve što mi pripada - Zvanični kanal
Oglas

Isidora Bjelica preminula je juče u 52. godini, a prijatelji i porodica ne mogu da nađu reči utehe. Verovali su da će izaći kao pobednik, iako se godinama junački borila sa opakim neprijateljem.

Pročitajte još: Ovako je Isidora Bjelica govorila o bolesti: Lekari ti objasne da si GOTOV, a ja sam uvek tražila SPAS

Kuma poznate spisateljice, Vesna Radusinović, teško je podnela vest o smrti svoje dugogodišnje prijateljice. Bile su jako vezane i ne krije koliko joj je teško: - Isidora je bila i biće deo mog bića. Proživele smo jedan čitav život u našem vlastitom Univerzumu u kojem su se spajale i preplitale ljubav, svađe, strasti, smeh, tajne i prepirke... Dok smo zajedno kuvale, pričale smo o životu, deci, prolaznosti i ama baš nikada o kraju, smrti i konačnosti naših postojanja.

Pročitajte još:  OBRATITE PAŽNJU: Ove promene NE IGNORIŠITE, mogle bi da ukazuju na RAK PLUĆA

- Ne znam da li mi nedostaje, jer je za mene ona i dalje tu, u našoj ulici, na par koraka ... I uopšte nemam ideju da se ne možemo čuti svakog trena i nastaviti neki od naših beskrajnih noćnih razgovora... - dodala je Radusinovićeva kroz jecaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Radusinovic (@vesnaradusinovicofficial) on

- Nije Isi umrla, samo je otišla na jedno od svojih beskrajnih putovanja i verujem da će i odatle uspeti da se javi. Naći će ona već neki način. Nadam se da je tamo više ništa neće boleti i da će opet biti ona nasmejana, luckasta, cinična, beskrajno šarmantna, ona baš posebna - moja kuma Isidora... A nas dve i naše turbulentne sudbine su stvarno bile priča za roman. Ne znam zašto je meni namenjeno da ga ispišem, ali znam da hoću. O njoj, za nju... I za sve vas koji ste je voleli - zaključila je književnica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas