Oglas
· · Komentari: 0
LEPA KOSA

Kuper crvena je trend broj 1 u bojenju kose! Nateraće vas da odmah odete kod FRIZERA (VIDEO/FOTO)

Kad žena želi promenu, prvo "udara" na kosu!

1617278317_kosa.JPG
Foto: Printscreen/Instagram/panosphair
Oglas

Kad stigne proleće, osim što donese lepe boje i raspoloženje, donese i želje za promenom.

Pa tako svaka žena poželi da izgleda drugačije i počinje sa eksperimentisanjem. Naravno, uvek se prvo krene od kose.

 

Srećnice koje su rođene sa riđom bojom, sada mogu da se opuste i uživaju u svojih pet minuta slave, a mi koji nismo među njima treba da počnemo sa pripremanjem kose za drastičnu promenu. Proces farbanja biće jednostavniji prirodnim plavušama, jer im je zbog svetle baze, dovoljno samo jedno farbanje da postignu pravu nijansu.

Spektar tonova je nepregledan od najsvetlije boje breskve - koja se preporučuje svetlijoj puti, preko boje ljubičice i brusnice - za tamniju put, pa sve do tonova rubina i bakra - koji pristaju apsolutno svima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERDEM (@erdem)

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas