Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Kupio auto i našao stara pisma u njemu: "Plakao sam kad sam ih čitao" (FOTO)

LJubitelj oldtajmera rasplakao se kad je u Poršeu iz 1961. pronašao ljubavna pisma napisana pre gotovo 50 godina.

1613724444_Roby.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / roby.supercars.swiss
Oglas

Robi Gluk (42) iz švajcarskog kantona Zug kupio je Porše 356 BT5 Super 90 Reutter koji je proizveden 1961. godine, a u njemu je pronašao stara ljubavna pisma, prenosi nemački RTL.

Pisma je napisala izvesna Silvia, a bila su namenjena njenoj nesrećnoj ljubavi Robertu, ali nikad mu ih nije poslala.

Pročitajte još: "Audi" doneo odluku: Uskoro samo ELEKTRIČNI AUTOMOBILI!

- Plakao sam dok sam čitao pisma. To je valjda bila najtragičnija ljubavna priča koju možete zamisliti - rekao je Gluk za švajcarske medije.

Gluk, koji kupuje stare automobile kako bi ih obnovio, u vratima Poršea našao je pisma iz kojih je bilo vidljivo i da je Robert oženjen, ali i da je bio sa Silvijom u vezi.

Pročitajte još: JEEP povukao reklamu sa slavnim rokerom? (VIDEO)

- Rečenice u pismima su toliko dirljive. Saznao sam kako su u leto 1971. godine Silvia i Robert već dugo bili tajni ljubavni par - kazao je.

Dodao je kako se iz pisma može iščitati i kako su Robert i Silvija dobili sinčića Hanibala, a u jednom pismu Silvia piše nesuđenoj ljubavi kako ju je njegova majka naterala da ode iz njegovog života.

"U večnoj ljubavi, tvoja tužna Silvia", potpisala je pismo.

Pročitajte još: Šetaju po kolima i ometaju VOZAČA: Uskoro ćete morati da nabavite SEDIŠTE za psa

Gluk je otkrio i neke rečenice iz pisma. "Bez tebe je život hladan. Čeznem. Ne možeš to razumeti! Moraš osećati da mislim na tebe. Trebaš mi kao vazduh", stoji u jednom. "Videla sam te, ali sam pobegla. Kako bih volela da te vidim opet i da sve bude u redu", piše u drugom, datiranom 31. avgusta 1972. godine.

Robi se nada da će pronaći Silviju i vratiti joj pisma, a već je i preduzeo prve korake u potrazi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas