Oglas
· · Komentari: 0
RECEPTI

Kuvajte sa Kameron Dijaz: Probajte RAMEN, azijsku supu! (VIDEO)

Glumica Kameron Dijaz godinama ne snima filmove i potpuno se posvetila zdravom životu.

1619078592_Dijay.jpg
Foto: Instagram/ screenshot camerondiaz
Oglas

Ramen  je azijsko jelo koje može da se jede za doručak, ručak i večeru. Može biti masan, ali i dijetalan i vegetarijanski. Ovo jelo okrepljuje, a Kameron Dijaz preporučuje da probate njen recept.

Pročitajte još: IZBELITE prirodnu boju jaja i pripremite za FARBANJE: Sve što vam treba jesu alkoholno sirće i voda! (VIDEO)

- Ramen je moje omiljeno jelo, a moj recept je jednostavan i prilagođen svim domačicama. U njega stavljam sve što nađem u frižideru. Uživajte! - poručuje Kameron.

Azijske nudle
Azijski rezanci su deblji od naših, a prave se od brašna i jaja. Nabavite ih u supermarketu ili sami napravite.
Korisite sastojke iz frižidera, a kupite nudle i đumbir.

Ramen se priprema jednostavno, a najbolje je sve sastojke pripremiti pa početi sa kuvanjem. Povrće iseckajte i propržite, a jaje skuvajte tvrdo. Jelo je ukusnije ako se koristi pileća supa, a ne voda kao što mnogi rade. U supi skuvajte rezance. Možete koristiti insta supu ili preostalu od jučerašnjeg ručka. Sve sastojke pomešajte i uživajte!

Proćitajte još: Potpuna transformacija Ane Bekute: Promenila imidž i progovorila o raskidu (FOTO)

Sastojci:

  • 2 insta ramen rezanaca
  • 3 šolja pileće supe
  • 1/2 šolje sitno iseckane šargarepe, celera, šitake pečuraka i brokolija
  • 1 kašika iseckanog belog luka, šalot luka, đumbira i čilija
  • 1 kašika susamovog ulja
  • 1 jaje
  • sok od pola limuna
  • 1 kašika pirinčanog vina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Pročitajte još: Detinjstvo je provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru

Možete koristiti bilo koje povrće, a još je ukusniji ako se doda kukuruz šećerac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas