Oglas
· · Komentari: 0
TRIK

Kuvanje testenine bez vode? Da, moguće je! Potreban vam je samo jedan sastojak! (VIDEO)

Da li ste nekad poželeli da spremite pastu ali da ne čekate da se testenina skuva, ne prosipate vrelu vodu bilo gde, ne ostaje vam višak špageta kad pripremite sos? Sada je sve to moguće.

1614351173_pjimage--3-.jpg
Foto: Printskrin / TikTok / jasminegiltrow
Oglas

Idealan recept za pripremanje testenine bez vode. Kada shvatite da testeninu možete da skuvate bez vode uvek ćete se vraćati ovom receptu.

Testeninu koja je spremna sa sve sosem za svega par minuta. Ovaj način spremanja podrazumeva da se testenina ne kuva u vodi, već u paradajz sosu.

Pročitajte još: Kako očistiti stan bez hemikalija? Dovoljan je jedan LIMUN

Naime, jedna korisnica TikTok mreže, Britanka Džasmin Giltrou, podelila je svoj način spremanja paste - ona testeninu kuva zajedno sa paradajz sosom. U sok od paradajza doda malo vode i direktno u smesu ubacuje sirove špagete.

Rezultat ovakvog spremanja paste je sjajan: nema dodatnog ceđenja, ispadanja špageta, mešanja sa sosom, jednostavno jelo je spremno za konzumiranje čim se tiganj skloni sa ringle.

Na vama je izbor da li ćete dodavati meso, parmezan, slaninu tokom kuvanja ili pri serviranju na tanjir.

Pročitajte još: Da li ste znali da brzu hranu sve vreme jedete POGREŠNO! Otkrivamo vam životni TRIK, slamčica je ključna (VIDEO)

Ovaj video je postao viralan sa stotinama hiljada pregleda. Iako je mnogo oduševljenih, ima i onih koju su se prilično zgrozili ovim sistemom kuvanja paste.

"Moja baka Italijanka bi se prevrnula u grobu da ovo vidi", samo je jedan od negativnih komentara.

@jasminegiltrow

In the words of Barney Stinson “Challenge Accepted” #groupchat #girlgroupchat #pastagate #viral #lifehacks

♬ Buss It - Erica Banks

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas