· · Komentari: 0
PLAVA KRV

LAGALA: Megan Markl je kao mala bila OPSEDNUTA kraljevskom porodicom! (FOTO)

Megan Markl je u legendarnom interjuu Opri Vinfri Megan rekla da ništa nije znala o kraljevskoj porodici.

1625586910_meganEpa.png
Foto: EPA

Megan Markl je lagala kada je javno rekla da "nikada nije istraživala princa Harija i kraljevsku porodicu", tvrdi njena koleginica glumica serije "Real Housewives".

Pročitajte još: Otkriveno da je Megan Markl pisala Harijev govor, pa princ "pobegao" u SAD iz čudnog razloga

Megan Markl je bila veliki fan kraljevske porodice

Megan Markl se slikala ispred Bekingemske palate kada je imala 15 godina i svih ovih godina je bila opsednuta kraljevskom porodicom!

Bila je opsednuta
- Bila je opsednuta kraljevskom porodicom kao tinejdžerka i uspela je da ode u London - kaže njena drugarica iz detinjstva.
Svuda je lepila slike Ledi Di, imitirala je stalno!

Dok je odrastala Megan Markl je sanjala da upozna princa i ode u London. Dok je bila studentkinja na sve strane je lepila fotografije princeze Dijane i obožavala je filmove sa princezama i običnim devojkama koje upoznaju prinčeve.

Pročitajte još: Beba Bridžet Džouns: Rene Zelveger konačno sa mališanom (FOTO)

Megan Markl se kao tinejdžerka slikala ispred Bekingemske palate!

- Non stop je pričala o Dijani, imitirala je u oblačenju, pozirala je ispred ogledala - kaže drugarica.

Na kraju je stigla do Londona i uspela je da se slika ispred Bekingemske palate. Megan sedi na ogradi, a Bekingemska palata je u pozadini. Na slici Megan Markl ima 15 godina, a sa njom je i Ninaki Prajdi.

Megan tvrdi da nije ni "guglala" princa Harija

Tokom bombastičnog intervjua sa Oprom Vinfri koji je izazvao tektonski poremećaj u odnosima kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl je tvrdila da pre nego što je upoznal aprinca Harija ništa nije znala o kraljevskoj porodici. 

Sastanak na slepo
Leilani je supruga upoznala na "slepom sastanku" gitaristu Bilija Dafija grupe "Cult".
Koleginice napale Megan da je dobro znala ko je Hari!

Leilani Douding (41), glumica serije "Prave domaćice", tvrdi da ne veruje rečima bivše koleginice, jer je nezamislivo da postoji osoba koja nije, bar, "guglala" budućeg supruga. Megan Markl je, naime, bila decidirana da je njena ljubav sa Harijem prava i bajkovita, kao i da je bila načisto iznenađena ko je on!

Pročitajte još: Otvaranje spomenika princezi Dajani: Princ Hari stigao, a Kejt Midlton SKINUTA sa SPISKA gostiju!

- Apsolutno je nemoguće da Megan Markl nije znala ko je njen budući suprug - kaže Leilani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Ratley (@ratleyland)

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.