Oglas
· · Komentari: 0
NEDELJNI HOROSKOP DO 25. OKTOBRA

LAV podvlači crtu, JARAC i STRELAC počinju novi projekat, a najvažniji savet je - bežite od OVNA!

Mnogo nervoze i razočaranja, ali je pravi trenutak da nešto počnete, jer stiže pomoć sa neočekivane strane.

1602835990_Aaaa.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

OVAN

Posao

Ovaj period je za vas u znaku pravnih i birokratskih poslova. Sve oko toga biće otežano i podložno komplikacijama. Dobra strana je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke ideje prezentujete i dobijete podršku pretpostavljenih lica i to od onih od kojih ste to najmanje očekivali.

Sledi nervozna nedelja sa problemima, ali i šansom da vas razume onaj od koga ne očekujete.

LJubav

Usredsređeni ste na sebe i svoj optimizam, pa vas loše raspoloženje voljene osobe remeti. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje

Bronhitis.

Pročitajte još: Do NOVE GODINE će MARS promeniti svet i ko to ne shvati IDE U ISTORIJU

BIK

Posao

Ove nedelje, vaš način funkcionisanja izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Upoznaćete nekog, ali nije trenutak za dobar početak pošto ste osetljivi.

LJubav

Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Opuštanje i prihvatanje izazova može vam malo prijati, ali dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje

Bolovi u ušima.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

BLIZANCI

Posao

Ako ste uključeni u neki vid trgovine, ovaj period će biti stresan za vas. Otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, ali je sve još samo u planovima. Prava realizacija bila bi ako biste konkretno sklopili ugovor, ali na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje, to što poslovi ne mogu da se završe sada, ne znači da su propali.

Potrudite se i završite započete projekte.

LJubav

Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice, prihvatite predloge voljene osobe i više vremena provedite s onima koje on predloži. Slobodni mogu upoznati neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje

Gastritis.

Pročitajte još: MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

RAK

Posao

Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevnici. Krajem ovog perioda bićete u prilici da nekom pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, ovih dana očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Stižu neočekivane promene koje će poremetiti rutinu u svakodnevici.

LJubav

Vaše potrebe ovih dana zahtevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Mada se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, ne možete znati dok ne probate.

Zdravlje

Sklonost povredama.

Pročitajte još: Mesečeve mene NAJAVLJUJU nesreće i NEMIRE: Ništa ne počinjite kada je PUN

LAV

Posao

Podvlačite ozbiljnu crtu u svemu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni, pa vam ovih dana sledi i zvanična potvrda za to. Krajem nedelje možete očekivati neprijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma zabrinuti.

Podvucite crtu, unesite neku inovaciju!

LJubav

Prestrogi ste prema sebi, voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može razrešiti nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Pročitajte još: SVAĐE, teške reči i mnogo NERVOZE: Zbog retrogradnog Merkura od sutra PAZITE ŠTA PRIČATE

DEVICA

Posao

Vreme je za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite jednoj organizaciji gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podležite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, izazovni aspekti će proći bezbolno.

Vreme je za učenje, prihvatite ponudu koju dobijete, jer morate nešto novo da počnete.

LJubav

Partner nema razumevanja kada je u pitanju vaša nezainteresovanost za njega. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje smiriće tenziju koja vas je obuzela. Pružite mu malo podrške i topline, čak i ako niste raspoloženi, ne zaboravite da vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje

Glavobolja.

Pročitajte još: Čuveni ASTROLOG UPOZORAVA: Oktobar će biti pun KRIMINALA, ljubomore, TEŠKIH REČI, ali i neverovatnih PREOKRETA

VAGA

Posao

U odličnoj ste formi, ali, bez obzira na to, savladavaju vas nestrpljivost i nervoza. Vaša promenljivost raspoloženja nije prijatna okolini, pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti, usmeravaju vaš profesionalni razvoj. Ostanite koncentrisani, a nestabilno raspoloženje lečite fizičkom aktivnošću.

Nervozni ste, menjate raspoloženje, biće sukoba i rasprava!

LJubav

Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste osetljivi, pa vam ovih dana sledi zahlađenje odnosa. Potajno, u podsvesti, još čuvate neke uspomene. Sećanje na prošlu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje

Bolovi u nogama.

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

ŠKORPIJA

Posao

Važne informacije ne dopiru na pravi način do vas, zbog toga niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti, morate se nečeg odreći. Vrebate svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli radnom okruženju kojem pripadate. Do kraja nedelje vaš trud može biti nagrađen.

Ne sagledavate stvar iz svih uglova, previše želite, a sada nemate mnogo mogućnosti.

LJubav

Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna. Budite  dodatno oprezni.

Zdravlje

Malaksalost.

Pročitajte još: MATEMATIČAR je "izračunao" ovogodišnje nemire još 2012. godine, a PREDVIĐA još STRAŠNIJE stvari

STRELAC

Posao

Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite povoljnu priliku koja vam ovih dana stiže. Prolazni zastoj je moguć, ali, ukoliko ostanete istrajni, posao koji sada budete otpočeli ima potencijal da se u budućnosti višestruko isplati. Ipak, budite spremni na to da će sve potrajati jer pravi rezultati dolaze tek u godinama koje slede.

Prihvatite kompromis, posao koji sada započnete ima neverovatan potencijal...

LJubav

Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što želite. Preokupirani ste drugim problemima, pa ne primećujete da vaša voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje

Alergije.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

JARAC

Posao

Ovih dana stiže ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji bi trebalo da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

Stiže ponuda za dodatni rad, prihvatite ga pošto će vam se dugoročno isplatiti.

LJubav

Za vas se neke stvari u partnerskom odnosu podrazumevaju. Zbog toga vam može promaći prilika da se voljenoj osobi pokažete i pružite više od onog za šta mislite da je dovoljno za opstajanje ljubavne veze. Navedite drugu stranu na razgovor, iznenadiće vas ono što ćete čuti.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Pročitajte još: "Drago mi je što neću doživeti ono što vidim": Ubiće trojicu POLITIČARA, a Beogradom će marširati vojska

VODOLIJA

Posao

Pravo je vreme da rešite sve zaostale obaveze jer vas ometaju i usporavaju u daljem radu. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, ovih dana vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja otvora mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

Rešite zaostale obavete, jer vas usporavaju.

LJubav

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer se mnogo toga nakupilo a vi ste precenili svoju strpljivost. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor sredinom nedelje.

Zdravlje

Problemi s varenjem.

Pročitajte još: ELZA je moćan igrač, a MERIDA gazi napred: Šta ste vi u DIZNIJEVOM horoskopu?

RIBE

Posao

Mnoge važne situacije, koje ste u prošlosti zanemarili, ovih dana stižu na rešavanje. Nakon preraspodele zaduženja stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije ništa obećavala. Obuzdajte preterani optimizam jer kada se bude nešto značajno odlučivalo biće važno da dobro promislite i obavezno potražite savet drugih saradnika.

Obuzdajte optimizam, dobro razmislite.

LJubav

Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, slobodno vreme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem nedelje je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz poslovnog okruženja.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas