· · Komentari: 0
PRAZNICI

Lažna iznenađenja? Kako su zvezde proslavile Dan zaljubljenih

Gotovo da nema poznate ličnosti koja nije proslavila Dan zaljubljenih uz cveće, balone i poruke sreće!

1613323165_pjimage.jpg
Foto: Instagram/ screenshot dragana_mirkovic

"Hvala ti što postojiš" i "hvala ti ljubavi" - ključne su rečenice koje su danas poznati objavljivali na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Sreća u jednoj slici: Ana Ivanović uputila Bastijanu emotivnu poruku (FOTO)

Bombonjera i naga slika
Aleksandra Prijović je od supruga Filipa dobila bombonjeru, a Severina je iskoristila dan da se slika obnažena i pokrivena samo poklonima.

Prva je bila "iznenađena" Seka Aleksić koja je još tokom jučerašnjeg dana objavila seriju fotografija iz jednog hotela u kojem je proslavila Dan zaljubljenih sa suprugom Veljkom.

Veljko je "iznenadio" Seku!

On je nju prvo "iznenadio" cvećem još dok je spavala, a onda su usledila srca i slatkiši. Fotografije su profesionalne i jasno je da je sve bilo namešteno.

Jelena Karleuša je za Dan zaljubljenih podelila fotografiju mame Divne.

Dragana Mirković se slikala sa balonima.

Tokom današnjeg dana Dragana Mirković je sa pratiocima podelila seriju fotografija ispred čuvenog drvenog stepeništa. NJen brak sa suprugom Tonijem je jači nego ikada. On joj je kupio tuce balona u obliku srca.

Luna Đogani je detaljno dokumentovala izlazak sa Markom i proslavu Dana zaljubljenih u prepunom kafiću. Pratioce je nagradila novom fotografijom trudničkog stomaka.

Sandra Afrika je još sinoć dobila buket ruža od obožavatelja i ponosno je objavila fotografiju sa potpisom "Srećan Dan zaljubljenih".

Pročitajte još: Ponesite novi stajling ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ u nekoliko poteza (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović je 14. februar proslavila sa unukom Veljkom, ali je veče 13. februara provela ponovo van Beograda. U provodu je bila na Fruškoj Gori kao i prošle subote kada se provodila sa dečkom u Banatu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.