Oglas
· · Komentari: 0
SELIDBA

Legendarni pevač seli se u Ganu: "Želim da naciju SAD-a vidim ponovno nasmejanu"

Legendarni i višestruko nagrađivani muzičar Stivi Vonder najavio je svoje preseljenje u Ganu.

1614091502_Stivi-Vonder.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / Polar Music Prize
Oglas

Rekao je to u intervjuu s Oprah Winfrey i objasnio kako je tu odluku doneo zbog loše političke situacije u SAD-u.

- Želim da ovu naciju vidim nasmejanu ponovno. I želim to da vidim pre nego što se odselim u Ganu jer to ću uraditi - rekao je, a na pitanje voditeljke da li planira da trajno tamo živi odgovorio je potvrdno.

Pročitajte još: Ronaldo i Georgina ostali izbezumljeni: Nestao Pepe! (FOTO)

- Ne želim da deca dece moje dece moraju da govore: "Molim vas, volite me. Molim vas, poštujte me, znajte da sam važna, vrednujte me" - pojasnio je. 

Ovo nije prvi put da je pevač razmišljao o preseljenju u tu zapadnoafričku državu, piše CNN.

Još 1994. godine govorio je kako tamo oseća više zajedništva nego u SAD-u.

Pročitajte još: Sa FLORIDE pravo na KALEMEGDAN! Evo koga su Brena i Prijovićka prošetale CENTROM BEOGRADA (FOTO)

Stivi Vonder, rođen u Mičigenu, naučio je da svira klavir, bubnjeve i harmoniku kad mu je bilo samo devet godina. Osvojio je dosad 25 Gremija, a bio je nominovan za razne nagrade čak 74 puta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas