· · Komentari: 2
STRAŠNO

Napadnuta čuvena spikerka RTS-a! Ima modrice i podlive svuda po telu - videla kad je izdata NAREDBA

Poznata voditeljka u podlivima i modricama

1595230314_staka.jpg
Foto: YouTube printscreen /Suzanin izbor

Staka Novaković Đorđević doživela je pravi pakao, kada je pre napao staford. Potpuno je u modricima, ima distorziju zgloba, naprsnuće, podlive, otoke, modrice i bez štaka ne može da se kreće:

Pročitajte još: Ćerka Džon Travolte se emotivnom porukom OPROSTILA od majke (FOTO)

Printscreen YouTube/Zenskatv 

- Taj užas mi se dogodio pred Vidovdan. Ćerka mi je dovela ruskog hrta, koji je opasan pas, ali mi ga vaspitavamo da bude pitom. On je jedna duša od životinje. Kobnog dana sam ga izvela u šetnju. Spazila sam čoveka koji je na povocu držao svog staforda. Gledao je u mene i domunđavao se s dečkom koji je bio u njegovom društvu. U jednom trenutku skida povodac s psa, daje mu komandu i životinja trči ka meni. Naleće na mene i padam na trotoar držeći i dalje psa na povocu. Počinju da se ujedaju, a ja sam u epicentru te borbe. Bila sam vam sebe od stresa i straha, a ne mogu da se pomerim sa zemlje. Taj pas je mog toliko izujedao da je malo falilo da mu povredi oko.

 Vikala sam: "Dođi, zaveži!" Nije pas kriv, nego neodgovorni gazda, koji je uživao gledajući sve to - priča televizijska legenda, koja tvrdi da je uzaludno dozivala pomoć.

- Vikala sam koliko god sam mogla. Kad je gazda video šta je pas uradio mom psu i meni, hladnokrvno je došao, zavezao svog psa i nastavio dalje. Nije mu palo na pamet da mi pruži ruku, da se izvini. Jasno mi je da je namerno pustio svog psa da nanese povrede i meni i mom psu. Nisam mogla da bežim. Kao crv sam se vrpoljila između dva psa. Tresla sam se od bola i straha.

Poznata spikerka navodi da je čitav slučaj prijavila policiji:

Pročitajte još: Da li će suđenje otkriti MRAČNU TAJNU Džonija Depa?

- Sve je predato policiji, s kompletnom lekarskom dokumentacijom. Vezana sam za krevet, ne mogu da se krećem bez štaka i pitanje je kad ću normalno da stanem na noge. Nemam otpor prema psu, već samo prema vlasniku. Psi su u suštini dobri i pitomi, ali taj pas je pojurio zato što ga je ovaj nahuškao. Poenta je u nečoveštvu, surovosti, agresiji, nije ni čudo što je pas takav. Znam ko je čovek. Od njega svi zaziru kad ga vide na ulici sa psom. To je tip čoveka koji svoje mišiće bilduje putem agresivnog psa. Goniću ga po svim kosmičkim i ljudskim pravima. Moraće da snosi posledice za moj bol. Ne mogu da odem do kupatila, i dalje sam bespomoćna. Nosila sam deset dana pretežak gips. Non-stop tretiram tu nogu. Moram da idem na fizikalnu terapiju. To što mi se desilo je za najveću kaznu - zaključila je ona.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.