· · Komentari: 0
NOVI HIT

Lejdi Gaga sprema NOVI FILM! Upoznajte gospodina i gospođu Guči (VIDEO)

Nakon uloge u filmu ''A Star Is Born'', Lejdi Gaga će se oprobati u novom filmskom ostvarenju.

1615815066_Capture.JPG
Foto: Printscreen Youtube/ Celebrity WotNot

Na filmskom platnu, zaigraće zajedno sa glumcem Adamom Driverom, i tou filmu ''The House of Guči'', gde će glumiti nekadašnje supružnike koji su bili na vrhu brenda Guči - Patriziju i Maurizija.

U režiji Ridli Skota, film otkriva pozadinu priče o propasti dinastije Guči, kao i atentatu na Maurizija, unuka osnivača ove modne kuće.

Naime, Patrizia Guči bila je osuđena za organizovanje njegovog ubistva 1995. godine, nakon što ju je ostavio zbog mlađe žene. Nadimak ''crna udovica'' stekla je tokom 18 godina zatvoreništva.

Uz opis ''Signore e Signora Guči'', Lejdi Gaga podelila je fotografiju na kojoj pozira sa Adamom Driverom u après-ski modnim izdanjima, koja neodoljivo asociraju na osamdesete godine.

Retro pleteni džemperi, zlatni lanci i šubara od krzna - komadi su koji su napravili potpuni #throwback i izazvali opšte oduševljenje publike.

S obzirom na to da se snimanje odvija u Evropi, a da su jedna od destinacija i Alpi, veličanstveni pejzaži biće neizostavni deo filma.

Ovo je prva važna uloga Lady Gage nakon filma ''A Star Is Born'', nakon kojeg je bila nominovana i za Oskara.

Važne nominacije nisu zaobišle ni Adama Drivera, i to za uloge u filmovima ''BlacKkKlansman'' i ''Marriage Story''. S obzirom na to da slavna pevačica nosi italijansko poreklo, ne sumnjamo da će njena uloga biti verodostojan prikaz ozloglašene Italijanke.

Film o ubistvu, pohlepi, ludilu i glamuru, rađen prema romanu Sare Gay Forden, biće premijerno prikazan 24. novembra, a u glumačkoj postavi naći će se i: Al Paćino, Jared Leto i Jeremy Irons.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.