· · Komentari: 1

"Lenka nikada ne bi igrala sa mnom": Glumica Olga Odanović iskreno o porodici i poslu

Olgu ćemo uskoro gledati u novoj humorističkoj seriji.

1615041127_Olga-Odanovic2.png
Foto: Printscreen/ K1 televizija

Poznata glumica Olga Odanović koju ćemo od naredne nedelje gledati u novoj humorističkoj seriji „Radio Mileva“ rekla je danas u emisiji „Kec na jedanaest" da se veoma retko događa da se u jednom projektu spoje tako sjajni ljudi.

Pročitajte još: Bastijan sprema IZNENAĐENJE: Kakav poklon očekuje Anu Ivanović?

- Od kolega, preko reditelja, scenarista, kolega, šminkera, snimatelja, montažera... Ma cela ekipa je sjajna i verujte da nemam utisak da sam radila već da sam živela sa tom mojom porodicom. Snimanja su bila duga i naporna, trajala su i po 13 sati dnevno. Ustajala sam u 4.30 ujutro, a kući nekada dolazila u pola osam uveče. Ali, svi smo se radovali kada dolazimo na posao –  ističe Olga.

Olga je dodala i da u kući, iako su joj i suprug i ćerka glumci, gotovo nikada ne pričaju o poslu.

Pročitajte još: Kako je Zlatan Ibrahimović upoznao prelepu suprugu Helenu? Za sve je kriv FERARI (FOTO)

- Kod kuće vrlo malo pričamo o poslu, trudimo se da imamo meru. Lenka nikada ne bi igrala sa mnom i u pravu je. Glumačkoj deci nije lako, zaista. Treba im mnogo više vremena da se dokažu, oni nose veliki teret. Ona ne voli ni da pričam o njoj, kad bude čula da sam je spominjala danas – ubiće me –  šaljivo je rekla glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.