· · Komentari: 0
STIL

Lepa Brena ocenila stajling Aleksandre Prijović! (FOTO)

Lepa Brena prokomentarisala je stajling Aleksandre Prijović na društvenim mrežama

1622984498_prijovic.jpg
Foto: Printscreen Instagram/aleksandraprijovic

Popularna pevačica posle duge pauze, sinoć je nastupila u jednom novosadskom klubu, a svojim stajlingom izazvala je neverovatnu pažnju.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović pored ARKANA: "Nema ona ništa Cecino, ista je otac" - Zbog OVE slike bukti rat na Instagramu! (FOTO)

Aleksandra Prijović je za ovu priliku izabrala kratak crni šorts koji je istakao njenu savršenu figuru, kožni top, kao i crne čizme na štiklu koje su išle preko kolena. Iako ne voli često da komentariše u javnosti, ovoj odevnoj kombinaciji nije odolela ni Lepa Brena, koja je pored Aleksandrine slike u komentarima ostavila emotikon vatre i srca i time stavila do znanja da je oduševljena njenim izgledom.

Seksi stajling

Fotografiju je podelila na instagramu, a njeni brojni fanovi, uputili su joj niz pozitivnih komentara, kao i oduševljenja, da pevačica izgleda nikad bolje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.